Bakalım görecez ne olacak.3 mü 1.50 mu))
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım görecez ne olacak.3 mü 1.50 mu))
Ne teknik ne de temel olarak tahtayı 2,20'lerde baskılayacak herhangi bir sebep yok. Bu kaçıncı kez dönüş! Akıl alabilecek gibi değil! Tahtanın düşüş trendini okeylemesi için 2,45 - 2,55 bandına kesinlikle gitmesi gerek. Şayet orada ciddi satış yiyip geri dönerse bizde evet bu ayı piyasasına girmiş diyebilelim. Sırf bu yüzden bu tahtayı bekliyorum. Ya patron çaktırmadan nakite dönüyor ya da başka bir film var. 10 kere tahta bir noktaya gidip geri dönmez.
Evet katılıyorum taktik teknik hikayedir buna.Patron ne derse o olur.Ama hep ağlatır.
Twetten kağıt 2.15 devre kesince 2.00 tlden kapatır dedim az kaldı.))
ağlayacak bir acziyete gerek yok. 2,19'a yada birkaç gün önce 2,23'e veyahutta birkaç hafta önce tavanlayıp 2,21'e götürüp durduk yere tahtayı 1,80'lere çekmenin ne manası var. Konsololide kötü gelecek milleti mallandırmaya çalışıyorlar. Tahtayı birilerine taşıtacaklar. Sonuçta 6 aydır bende taşıyorum. Ağa oynuyor yukarıdan mal veriyor aşağıdan alıyor. Yeterince topladığında kap'a haber düşüyor eldekiler hızlıca boşaltılıyor. Başka bir anlam çıkartmak için biraz daha kafayı yormamız mı gerekiyor.
Bu sefer hareketleri biraz daha farklı bir üst segmente çıkarttı.Ama neden işte soru bu neden?????
30 dk var görecez bakalım nasıl kapatacak??
Yer İmleri