Sayfa 206/884 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. harikayız arkadaşlar KY dayanışması .... Ben başından beri söylediğim gibi Altın yumurtlayacak tavuğumu kimseye kaptırmaya niyetli değilim.... Patron yada SPEK bizdeki pozisyonlara göz diktiyse avucunu yalar, 2020 ye kadar güçlü beklentilerle pozisyonlarımı taşıyacağım.... Hepimizin beklediği gibi 3-4 senede yatırdığımız parayı bize verebilecek kapasitede , 5-6 sene tutabilsek belkide yatırdığımızın yarısını her sene temettü alır hale bile gelebiliriz sanki.....

----------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

2. bir şey dikkatimi çekti bilançoda, ticari borçlar ticari alacaklardan yüksek. ayrıntılara bakan oldu mu ?

3. kapanışta yine verdiler günlükçüler..😤
    neyse biz işimize bakalım.
    2006 da 460 milyon USD
    2018 de 485 milyon USD
    Değerinde.şaka gibi.
    12 yılda %5 artmış

4.  Alıntı Originally Posted by 159 Yazıyı Oku
    bir şey dikkatimi çekti bilançoda, ticari borçlar ticari alacaklardan yüksek. ayrıntılara bakan oldu mu ?
    Nedeni çok basit, 500 600 milyon tl alınmış olan ödeme Vestl in kasasında diger iliskili alacaklar kısminda duruyor. Vestl i finanse ediyoruz...

Bu arada bu spek harbi özürlü , boş kademelerle düşürüyor... lan babayı alırsın ancak. Takla at dur. Aşağı gel alışlarimı girdim bekliyorum. Sen vurdukca asagi o malları seve seve alır beklerim. Eur tl olmus 5.25 . Su an bile satislar kurdan yuzde 10 artti 3 aylik bilancoya gore....Spek sen harbi bu işten anlamiyorsun 😂😂😂

5. temettü paralarımızla yarın vesbe alıyor muyuz yoksa daha aşağılara düşmesini bekleyip speki şaşırtıyor muyuz.

6. Kapanışa doğru güzel topladı, şu seçim belirsizliği bitse önü açık.

Temettüler yarın yatar, bakalım ne yapacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by aktauboy Yazıyı Oku
    temettü paralarımızla yarın vesbe alıyor muyuz yoksa daha aşağılara düşmesini bekleyip speki şaşırtıyor muyuz.
    ben alımda acele etmiyorum ..... gerçi bugün 3000 adet yazmıştı baskı için 9.67 lere cart diye dayanamadım çizdim sonrada o dayanamadı benden 9.80 lerden geri aldı Temettülerime gelince , alımda acele etmicem , aynı maaliyetten kitlenmemek için , olası spek adiliklerine karşılık , ayrıca rezervde almayı düşündüğüm belli miktar da var ama bekliyorum ..... Yani sonuçta borsa burası ve spekler baskıyla bizleri ezmeye çalıştığında , atacak kurşunumuz olsun..... Sonuna kadar VESBE ciyiz...... ve Spek aşağı basarsa , bizimde ona sürprizimiz var...... Sonuçta bu bilançoyu toplanmış bir senet açıklamış olsaydı eğer , en az 14 tl olmuştu çoktan..... ama bizimki 10 tl üstüne bile çıkartılmıyor..... Spek boşa vakit kaybetme , bu senette bilinçsiz yatırımcı yok..... ben 2020 mayıs ayında 1.70 - 2 tl civarı brut temettü beklentimle bekliyorum.... Sana buradan verecek pozisyonlarımız yok artık.....

Ayrıca faaliyet raporlarında ; yeni yatırımın mayıs ayında faaliyete geçeceği vurgulanmıştı.... Nedense bunla ilgili KAP a açıklama hala gelmedi.... Yani her nedense iyi açıklamalar açıklanmıyor.... Yani hisseye pozitif olabilecek açıklamalar neden yapılmıyor ? 6 aylık bilanço gelince mi göreceğiz bunu ???? Bakalım ay sonuna kadar açıklama gelmezse, bizzat şirketi arayıp soracağım , dertleri neymiş !!!!! Patron yoksa sen mi bizim senetlerin peşine düştün ???? Malum ortaya %5 attın ama ortada bir hareket icraat de yok.....Yoksa acaba önce yüksek güzel karlar açıklayacaksında , sonramı bu satışı gerçekleştireceksin , bunun öncesindede sen mi toplamaya çalışıyorsun kelepirden ????? Bu kadar açgözlü olma , yatırımcılarını , şirketine güvenenleri ödüllendir

-----------------------------------------------------------------

yatırım tavsiyesi değildir....

8. Temettuler yatti. Hepimize hayirli olsun.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 206/884 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •