https://www.hisse.net/topluluk/searc...rchid=15309354
Burdan butun gonderdigin mesajlari kendinde gorebilirsin . hani olduya unutursan mesaji yazmadan once bir onceki mesajda yazdigin rakamlari kontrol et daha kolay olur
1624 ortalamali shortlar 900 puan karla kapatilmasi icin 1615 lerin gorulmesi lazim demek istiyor anlamasi zor degil
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Çok döndüm gün içi xxxxx sayıda kontrat,1 haftada 2 kere yakaladı 1000 terste ama testere döneminde olduğundan hep fırsat verdi,bu kadar yolduk devam edersem çarparkazanınca biraz masada ağırlığı azaltmak en iyi stratejidir,kumar masasında kalırsan hepsini bırakırsın,spotta mal alınan çok ciddi ve gitmemiş hisseler var
1 e 10 gidenler demiyorum işim olmaz
Küçük holdinglere dikkat😊ihlas,metro,ieyho tarzı holdinglere giriyorlar ...viop topiğinde hisse yazılmaz racon biliyorumama yazmasam özele yazacak arkadaşlar..
Hepinize teşekkürler iyi geceler iyi haftasonları,yeşil bir haftaya görüşmek üzere
Ytd
Bunu yazmazsam ben uyuyamam, sayın fqc77; o dediğiniz hisseleri bırakın borsada takip edip portföyüme almayı bedava verseler almam, lütfen başka yerlerde de yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin, çünkü çok garip oluyor.
Okumama bile gerek yok son açtıklarımı 1612.00 de kapatmıştım,1611 maliyetliydi küçük zararla kol kesmiştim
Yüklü pozlar dikkat çektiği için yazmadım 1 haftadır,son 900 karlı olan pozu yazmadım buraya açtığımı arama bulamazsın
Son 1 ayda kazandığımı ispat ederim 500.000 TL iddiaya girelim aksini iddaa edebiliyorsan,edemezsin çünkü kim olduğumu bilmiyorsun
İnsanlkl olarak arada yazıyoruz değerli insanlar analistler iyi niyetli para kazanma amaçlı giren acemiler birde maalesef kulp takmaya çalışan sekin gibi art niyetliler var,hayatta üzüm yemeyi öğrenemezaen bağcıyı dövücem derken dayağj yersin yaradanın güzel kulu...
Kulağına küpe olsun
Ytd
Ne senin actigin pozisyon ne kazancin nede pozisyon buyuklugu umrumda bile degil!!!
Bir kisi sana su soruyu sormus 1624 den acilan shortlar 900 puan karli nasil kapanir diye cunku sen kendin bu sekilde yazmissin.
benimde gozume carpti bende ayni soruyu sordum
simdi burada art niyet nerede ?
Yeniden yazayim 1624 ort shortlari bugun 900 puan karli kapatman icin hangi seviyeyi gormesi gerekiyor ? gordumu ? gormedi ise nasil kapandi?? >> Soru cok basit
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri