Sayfa 206/844 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Tek kişi ile hiç bir şey yapamassınız,,bir elin nesi var,,iki elin sesi var.
    Ortak birbirini tanıyan arkadaş grubu oluşturmalısınız.
    Yıl 1986
    Kooperatif furyası devam ederken,ben de bir eve gireyim dedim.
    Aidatları zamanında ödüyoruz,ama inşaat yerinde sayıyor,ödediğimiz paralar ile inşaat paralel yürümüyor,,,ne yapsak ne etsek,
    en sonunda genel kurula gittik,üyelerin çoğunluğunun telefonunu aldım,
    hepsine telefon açtım
    "Bakın ödediğimiz paralar boşa gidiyor,inşaatta yolsuzluk var dedim"
    "Ne yapabiliriz"dediler.
    Dedim,her üye,şu gün şu saatte şirketin ofisinde olsun,yönetimi ele geçireceğiz dedim,
    tamam dediler.
    Gerçekten de o gün o saatte buluştuk,,,yönetim kaçmış,yerinde yoktu,,,kendi aramızda geçici yönetim seçtik,defterlere el koyduk.
    1 hafta defterleri 3 kişi inceledik,
    Bir de ne görelim,,48 dairelik kooperatife 60 üye kaydetmişler.
    Ne yapalım ne edelim,,üye aidatlarını artırdık,,fazla üyelerin parasını geri verdik,
    İnşaatları zamanında bitirdik,
    Daireleri imece usulu ile yaptık,üyelere teslim ettik,,,herkes teşekkür etti.
    Yani hocam holdinge gidip biz geldik yönetimi bize mi bırakın diyelim ?

2. Arastirmalarim ve 2017 bilanco dip notlarindan yeni bir bigiye ulastim bu sirket resmen saatli bomba sabredene
    Ulastigim bilgi isbir holding hindistanda big bag sanayi tipi cuval ureten bir fabrikaya %50 ortak olmus 2017 yilinda 6 milyon euro koymus %50 bedel icin .2018 kapasite uretim 4000 ton civari siki durun 2020 aylik uretim 700 ton yani yillik 8500 tona ulasacakmis kapasitesi

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Yani hocam holdinge gidip biz geldik yönetimi bize mi bırakın diyelim ?
    https://www.google.com/search?q=%C5%...w=1024&bih=482

Bu kitapları okumalısınız.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by tipitip Yazıyı Oku
    Arastirmalarim ve 2017 bilanco dip notlarindan yeni bir bigiye ulastim bu sirket resmen saatli bomba sabredene
    Ulastigim bilgi isbir holding hindistanda big bag sanayi tipi cuval ureten bir fabrikaya %50 ortak olmus 2017 yilinda 6 milyon euro koymus %50 bedel icin .2018 kapasite uretim 4000 ton civari siki durun 2020 aylik uretim 700 ton yani yillik 8500 tona ulasacakmis kapasitesi

Bu konuda KAP a bilgi vermişler mi?

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Siz okuduysanız olimpik forum hocam bilgilendirme yapar mısınız İşbir ortaklarına?

Niyet önemli niyet hep gudubetler bizi buldu

8. Yonetim kurulu baskani gultepeydi sanirim ekonmist dergisine roportaj vermis.
    Google amcaya isbir holding hindistan big bag ekonomist yazarsan cikiyo

Sayfa 206/844 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •