5789,8 ytd...
5789,8 ytd...
Son satışta 18:10 da kaç adet işlem oldu ?
5899 da 163 adetti
ytd.
*Borsa İstanbul A.Ş tarafından gönderilen*25.02.2020 tarih ve*BİAŞ-2-1252 sayılı, Olağandışı fiyat ve*miktar*hareketi" konulu yazısı*gereğince; *
Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Özel*Durumlar*Tebliği"nin Olağandışı Fiyat ve Miktar*Hareketlerine*ilişkin, Şirketimiz tarafından*kamuya*açıklanmamış özel bir durumun*olup olmadığı hususunda*Şirketimiz'den*açıklama yapılması talep*edilmiştir.
Şirketimiz hisse senetleri*üzerinde*gerçekleşen olağandışı fiyat ve*miktar hareketlerine ilişkin*olarak,*Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel*bir durumu*bulunmamaktadır.
Borsa istanbulunda dikkatini çektik bu saatten sonra yanar buralar bence..
Ytd.
Özellikle YAKAMOZ a teşekkürler.Bütüngün bize paylaşım yaptığı için.Diğer arkadaşlarada fikirleri için teçekkürler.
Bence yanlış anladın.Dahada bir dikkat çekti yarın duyan gelir yani iyi mahiyette yanar desi.Tabi benim düşüncem .Kimse hakkında konuşmam.
vekili yanlış anladınız galiba, vekil daha öncede tavana giderken yanar buralar diyordu, daha önceki yazılarına dikkat etseydiniz belki bu dediğini yanlış anlama olmazdı, hisse bugün güzel salladı, kalan giden belli oldu gibi. Hissenin gazı alındı, bir yerde bu hareketi yapacaktı ve yaptı rahatladı gibi sanki, borsa eksi bu yine artı, maşallah diyelim. Ben dedimcilerde bugün rahat uyuyamazlar herhalde, taban bekleyip ben dedim demeyi, ne kadar çok seviyorlar. Yarın ola hayrola YTD
Bugün twitter da taner ve apamadia rumuzlu arkadaşlarda kendileri satınca, kağıt buradan döner, taban yapar gibi yazılarıda oldu, bu harekette onları döktü, bazıları da bu yazılarla satıp dökülmüş olabilir belki,
İşb nin yolunu takip et sende bu potansiyel var sende yibi beklemeye devam, sabır zor YTD
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri