Sayfa 206/668 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 5340 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Soto abladan aldiklarimizi vere vere gidiyoruz iste. Benim hedefim 8.40 idi.
    Soto abla yapacagini yapti. Bir-iki tavan dedik, bir tavan oldu otekine de yaklasti. Butun bankalara tavan yaptirdi bir kere, adina da Soto Tavani dedik. Tamam.
    Simdi Soto abla sey edecek asil kararda. Ona da Soto Tabani deriz. Ona da gelecegim. Ama cok vakit var.

Laf sokup sokup Soto Ablanin yanina mi kactin lem?

3. 666 hocam meraktan boş vakit balkonda çay-cigara içerken gece keyfi yapmak üzere , günde 1-3 adet bazen içerim , kimseye tavsiye de etmem,sigara zehirdir içmeyiniz !!

TELEGRAMDA ücretsiz öneri grupları buldum, X ,Y, Z sana özelden yazarım bi incele hakiki manada bir dolaplar dönüyor ülkede ...
    adamların listeleri full yeşil %85 isabet payı var .

Cumadan pazardan haftalık liste paylaşmışlar en fazla 300.000 tl kadar portföyü 4-5 böl GİR KAFASI VAR ADAMLARDA öyle uygun
    diyolar tahtalar da pek hacim günlük fazla değil ...bana çok az miktarlar gibi geldi ama ilginç neticeler alınıyor, girince haftalık %4-10 kazanıyorlar önce inanmadım şaka sandım ama yan tahtalarda hep öyle listeler geziyormuş..

reklam için yazmadım alem ya kumarbaz olmuş ya da büyük bir zaman makinesi teknolojisi keşfetmişler her dedikleri yaşanır olmuş nasıl oluyorsa ? bizim ilkel BORSAMIZDA oluyor galiba

borsada teknikçi sayısı mı arttı MÜNECCİM SAYISI MI ARTI %85 oranda doğruluk paylı tahminler bana ekstrem geliyor veya spekleri spek hisseleri baştan 100 km öteden tanıdan BORSA KURDU tipler bunlar .bunları taklit eden yamyam dolandırıcı hesaplar da sürekli açılıyormuş orası da ayrı bir sektör olmuş dolandırıclık ve borsa !!!

bizim borsa çok alem bir yer biz de LÜFER LEVREK TORİK HESABI yüzüyoruz içinde ..

renk renk hamsiler ,sardalyalar ve yavru balıklar var , nemolar var , küçük balıklarla da dolu deniz , karideslerle dolu bir okyanus var !! bu borsada balinalar da var yunuslar da ..köpek balıkları da çok

Hocaligimiz yok Deniz kardes, ortakligimiz var.

O hikayeleri biliyorsun. Papaz kacti. En sonunda birinin elinde kalir.

Trade yapanlar gibi iste. Bir kazanir, iki kazanir kucuk parayla, hah ben bu isi begendim iyi yapiyorum der, ucuncusunde ne varsa sokar elinde patlar. Yatirim yapmadan borsada kazanmak zor. Ama oyle mal gibi yatirim da degil. Arada eksilteceksin, azaltacaksin.

Bu arada Yusuf Islam'in konsere gelmis. Seyhe ovgulerde bulunuyordu.
    Halk Bankasi aldirsaydiniz adama bari. Oteki tarafa mi goturecek o kadar parayi.

sato abla diye mallananlar artık gözünü nerde açar bilinmez
    asıl kar satışlarında yerimi aldım bekliyorum
    3,5 tan mal aldım demeye geri sayım başladımı bilmiyorum
    ama çalıların arkasında bekliyorum

bugün de en çok düşen bankayız
    3,5 ayak sesleri mi ne?

8. ABD'de New Jersey Senatörü Bob Menendez'in yeni bir federal soruşturma altında olduğu bildirildi

ABD'de New Jersey Senatörü Bob Menendez'in yeni bir federal soruşturma altında olduğu bildirildi.

Senatörün danışmanı Michael Soliman, Senatör Menendez'in bugün bildirilen soruşturmadan haberdar olduğunu ancak soruşturmanın kapsamını bilmediğini belirterek "Senatör her zaman olduğu gibi, kendisinden veya makamından talep edilen her türlü yardımı sağlamaya hazır." dedi.

Bir haber kuruluşu olan Semafor'da, federal savcıların son haftalarda Menendez ile bağlantılı kişilerle temasa geçtiği ifade edildi.

Menendez, 2015'te kendisine lüks hediyeler veren Floridalı bir göz doktoruna yardım etmek için yetkilerini kötüye kullanmakla suçlanmıştı.

Jüri 2017'de suçlamalar konusunda çıkmaza girmiş, savcılar Menendez'i yeniden yargılamayı reddetmişti. Suçlamalardan aklanan Menendez, 2018'de yeniden seçilmişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 206/668 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •