Sayfa 207/967 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Bir kaç durağan kagidim var . Onlardan çıkıp biraz daha alım takviyesi yapıp guze kadar bekleme niyetindeyim. Allah utandırmasın hiç birimizi. Herkese hayırlı kazançlar. Ytd. İyi bayramlar.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

memott Guest
    Bende bilanço açıklanmadan arttirabilecegim kadar arttiracagim. Asil hareket bilancodan sonra bencede

3.  Alıntı Originally Posted by yorenti Yazıyı Oku
    Kar cebe yakişir ben bu hissenin hareketlerine göre düşüncelerimi söyledim . Tatmin konusuna gelince bugün alış yapmayan bütün arkadaşlar az veya çok kar olduğunu düşünüyorum bu nedenle ben kar ettim siz zarar ettiniz durumu yok . borsa karar verme ve uygulama oyunudur . kaldı ki biz kimiz ki başkasının kararını etkileyelim .

Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    4,29. İyi oyunlar
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

4. Davut Doğan @davutdogan

2017/5 ay sonunda konut sektörü % 6, beyaz eşya sektörü % 33 büyürken, otomobil sektörü % 9 küçülmüş.büyümeye mobilya sektör katkısıda büyük
    https://mobile.twitter.com/davutdoga...44099068801024
    Patron mesajı alttan alttan veriyor😄

5. dün 3.89 sattığım kağıdı bugün 4.09 dan tekrar aldım gerçi adet olarak 3 5 eksilse de tutarsal olarak tekrar kara geçtim
    öncelikle burada emeği geçen ve bizi sürekli bilgilendiren başta Kuzey,sekiz ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
    burada oluşan sinerji ve vizyonu olan şirketimiz paydaşı olmak grur verici

6.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Herkes hissenin açılışını bekliyor. Benim param olsa 4.10 altında Doğtaş'ı ve 4.70 altında karel'i alırım. Tabiki YTD
    Bugün 4.2x kapatsın yeter asıl hareket Euro kuru belli olsun ondan sonra. Kur 3.90 altına düşerse fiyat ne olursa alınır.

Daha ne diyeyim😄

7.  Alıntı Originally Posted by piyale komutanı Yazıyı Oku
    dün 3.89 sattığım kağıdı bugün 4.09 dan tekrar aldım gerçi adet olarak 3 5 eksilse de tutarsal olarak tekrar kara geçtim
    öncelikle burada emeği geçen ve bizi sürekli bilgilendiren başta Kuzey,sekiz ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
    burada oluşan sinerji ve vizyonu olan şirketimiz paydaşı olmak grur verici
    Boğa piyasasına giren senette trade yapmak çok risklidir. Endekste aşırı bozulma olmadıkça sattığınız fiyatın altına alma olasılığınız imkansıza yakındır....
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

8. bugün bu yükseliş sanki biraz sürpriz oldu bayrama girerken
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 207/967 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •