Geçmiş olsun. Rezil oldu grafiksel olarak. Günü buralarda kapatacak büyük ihtimal.
Seri düşüşlere hazır olmakta fayda var.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun. Rezil oldu grafiksel olarak. Günü buralarda kapatacak büyük ihtimal.
Seri düşüşlere hazır olmakta fayda var.
Ayrıca son 12 ayın en düşüğü de 4.90.
Yani hisse bir sene içinde verdiği temettü hariç bir gıdım kar ettirmedi. Hatta ondan da stopaj kesintisi oldu. Full zarar.
Tabi o da ortalaması 4.90 olana kar ettirmedi. 10 gün önce 5.70ti yüksek hacimli islemle alip satmayanin zararına bak. Şirket iyice salladı işleri. Bilançoya az kaldı güzel birşeyler çıkmazsa o zaman geçmiş olsun. Beklenti alınır derler. Herhalde bilanço kötü gelecek beklentisi var. Ama bu sekilde iyi de gelse kötü de gelse çok yukarı gitmeyecek gibi. Yazıklar olsun.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün al-sat yaparak maliyetimi 12 kademe düşürebildim.
Bizim borsaya bu müstehak. Totalde katkısı yok ama hisse yükselecek olursa erkenden çıkıp gitme şansı veriyor.
RSI 27.8 daha nereye kadar düşebilir bilmiyorum. Ama hala nasıl düşebiliyor onu da anlamıyorum. Dolar ve euro bu kadar yükselmişken bistten bu kadar kötü ayrışmasını hiç anlayamıyorum. Aklıma büyük bir fonun çıkışı geliyor. Buralarda al sat yapmak riskli geliyor bana zaten hisse öldü. Bir daha ölür mü bilmem?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de zate hisse öldüğü için yapıyorum. Daha ne kadar düşecek?
Maliyet düşürmek sadece psikolojik etki yapıyor. Bir de hisseyi erken terk etme olanağı veriyor.
Yoksa zarar yine aynı zarar.
2 kere kardayken fırsat verdi ama çıkmasını bilemedik, güvendik.
Şimdi ne kadar daha bekleyeceğiz meçhul. Satmadığım sürece zarar yok. ;)
Sağ cepten sol cebe yapılan bir işlem gibime geliyor bu eğer değilse bu düşüş orantısız. Yabancı da olsa fonda olsa bence bu satışı karşılayacak hamle yapmalıydı onu da göremedik. Bu kadar satışı yabancının yaptığını sanmıyorum ama varsayalım onlar olsun maliyetleri kaç bunların demeden de edemiyorum. Birde akıl bulandıran geçtiğimiz haftalarda şirketin 5.50-5.40-5.30 bandından epey alım yapması. Çözemediğim Bi şeyler dönüyor yakında çıkar ortaya. Sayılarla bol kazançlar dilerim.
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'
Yer İmleri