Büyük bir piyango vuran Özderici Ailesi ise gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılı dönemi Metro Grubu sayesinde sorunsuz geçiriyor.
Demişler. Noldu galip?
Büyük bir piyango vuran Özderici Ailesi ise gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılı dönemi Metro Grubu sayesinde sorunsuz geçiriyor.
Demişler. Noldu galip?
bedelli sermaye artışından dolayı galip ava giderken avlandı haberini paylaşıyorsunuz benim paylaştıgım 14.03.218 yakaladıgı açıkcılar
14-03-2018, 12:31 #661 debana debana is offline
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
1,099
açıkçılar,7,88 alış yığmış.Ağam ne olur buradan ver malıda açıklarımızı kapatalım,biz ettik sen etme der gibi duruyor
7.89 fiyatla kapadılar zararları büyümesin diyede hisse kapalı kalmıştı.galip oradan aldıgı para ile ortalamayı düşürmüş olabilir başka türlü maliyeti..............
sizce yapmışmıdır. bence hayır zaten bu ve benzeri kişilerden kazanıyor paraları
habere göre Özdericinin hisselerini de almış ise o zaman maliyeti 3 yaklaşmıştır. yalnız benim tahminim bu hisseden kazanmadan çıkmaz gibi zaman gösterecek
yatırım tavsiyesi değildir.
yatıtım tavsiyesi değildir.
Son düzenleme : metinmetin; 12-01-2019 saat: 01:18.
o günlerde bir başka arkadaşın yorumu
demirkan 14 Mart 2018 12:16
KESENİN AĞZINI AÇIN BEYLER. SİZ MİYDİNİZ AÇIĞA SATAN?. ŞİMDİ 7.89 ALIN BAKALIM. BİRDE BEDELLİ ALACAK SINIZ DAHA.KAÇMAK YOK ÖYLE.
Sanırım özdericilerin yeni stratejisi sürekli bedelli yapıp, sonra kendilerine ait gayrimenkulleri ozgyo ya satmak...
Yani bedelliden ozgyo kasasına giren para tekrar patronlara geri gidiyor. Böylece aslınds bedellilerden patronlardan bir nskit parada çıkmıyor, sadece diğer yatırımcılardan sürekli nakit emmiş oluyorlar. Ayrıca gayrimenkul sektörünün böyle olumsuz olduğu dönemde, ellerindeki gayrşmenkullu iyi bşr fiyattan da hakka açık şirkete satmış oluyorlar.
Daha önce Nuvos Dragos ta kendilerine ait üniteleri ozgyo ya sattılar, Şimdi de ellerindeki avm yi veya varsa diğer gayrimenkulleri de ozgyo ya satabilirler belki Böyje bir durumda Galip in yeni bedelli sermaye artılılarona katlanması çok zor
Yeni bedelli beklentisi olanlar var... bu sermaye attışı ile ilgili oran bellimi...%kaç arttırcak sermayesini...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri