Sayfa 207/996 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    EIB çok pozisyon değiştiren bir fon değil dağılım raporuna bakarsanız alım satım hareketlerini de görebilirsiniz dediklerinizin hiçbirini yapmaz
    Sabit fon yani bu durumda

2.  Alıntı Originally Posted by buskas Yazıyı Oku
    idlib olayı çok büyümezse baya bir yukarıları zorlar artık, ben takılacağını öngörmüyorum arada bir kar satışları olur o kadar.

bugün borsanın yükseleceği belli gibiydi mesela , büyük ihtimal TCD ve benzeri agresif fonlar TÜREV / VIOP'ta doğru pozisyon almışlardır, borsanın yatay seyrinde bunu öngöremedikleri için ya bu riske hiç girmiyorlar defansif takılıyorlar hisseden ne gelirse hesabı yada yanlış pozisyon açıp zararı katlıyorlar.

ama sert hareketin kendini belli etiği günler performansları çok daha iyi.
    mesela TCD borsanın +0,5 ile -0,5 arasında seyrettiği periyod'ta hiçbir varlık gösteremez sonlara bile oynayabilir.
    ama sert hareketli borsadada affetmez bakalım yarın eski TCD geri dönecekmi.
    Umarım öyle olur ama bende de bu çok sert çıkışlarda yukarıda fazla hareket alanı kalmadığı düşüncesi oluşuyor.

Bu arada İdlip ve güvenli bölge meselesi risk olarak duruyor.
    Bir gece ani hareketlerle karşılaşırsak BİST hiç beklenmedik yerlerede gelebilir tedbirli olmakta fazla açılmamakta fayda var.

3. YFV Fonu Bugunku Fiyat = 0,018491
    Guncel Fiyat = 0,018489

Fiyat Degisimi = - 0,01 %

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sabit fon yani bu durumda
    Üstadım siz sabit diyebilirsiniz fakat değişken ibaresi bu fonları temsil edecektir mevcut stratejileri nedeniyle. Değişken fon hergün pozisyon değiştirip duran fon anlamında değildir birçok kişi değişken yazınca fonun isminde hergün doğru pozisyon alıp sürekli yüksek getiri sağlayacak diye düşünüyor fakat durumun böyle olmadığını eğer değişken fonlara yatırım yapıyorsanız biliyor olmanız lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by TSlayer Yazıyı Oku
    YFV Fonu Bugunku Fiyat = 0,018491
    Guncel Fiyat = 0,018489

Bugun sattim yfv.yi.-0.26 ne ya
    OSD alicam az getirsin hergun + getirsin
    3 aydir elle tutulur.durumu yok
    Bosa kurek

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Toparlanacak eninde sonunda hep böyle gidecegini düsünmüyorum ..1 ocak -1 subat arasi getiri toplasina baksaniz ortalama mk 20 getirisi vardi
    Hep yukari grafikte bi fon icin iyi degil sonucta pff degil bu fon
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bugun sattim yfv.yi.-0.26 ne ya
    OSD alicam az getirsin hergun + getirsin
    3 aydir elle tutulur.durumu yok
    Bosa kurek

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Tesekkürler hergün paylasim icin devamini bekliyoruz sürekli 👏🏼
     Alıntı Originally Posted by TSlayer Yazıyı Oku
    YFV Fonu Bugunku Fiyat = 0,018491
    Guncel Fiyat = 0,018489

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım siz sabit diyebilirsiniz fakat değişken ibaresi bu fonları temsil edecektir mevcut stratejileri nedeniyle. Değişken fon hergün pozisyon değiştirip duran fon anlamında değildir birçok kişi değişken yazınca fonun isminde hergün doğru pozisyon alıp sürekli yüksek getiri sağlayacak diye düşünüyor fakat durumun böyle olmadığını eğer değişken fonlara yatırım yapıyorsanız biliyor olmanız lazım.
    Tabiki hergün değişmeyecek
    Ama ana trendleri de takip etmesi lazım değişken ibaresinin hakkını verebilmesi için.
    Elindeki hissenin çakılacağı belli iken hala ısrarla o hisseyi tutmak, altının uçacağı belli iken ona yatırım yapmamak bence doğru değil.

Sayfa 207/996 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •