Yalandan 3-5 metre delerler....kuyudan bi sey cikmadi der ustune villa yaparlar...
Demedi demeyin...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Merkez Bankası haftalık menkul kıymet istatistiklerini açıkladı. Buna göre, yabancı yatırımcılar geçen hafta net net 478 milyon dolarlık menkul kıymet sattı. Yabancıların menkul kıymet satışlarında 150,4 milyar doları hisse senedi, 327,6 milyar doları ise DİBS olarak gerçekleşti.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
bazı hastalıklı beyinlere göre '' Türban veya kapalı giyim namus sembolüdür '' . Esra Erol un proğramına bakınca bütün aykırı işlerin içinde kapalı bayanlar var. Ayrıca evimin karşısındaki imam hatip lisesindeki kapalı kızlarımız , gençlerle sarmaş dolaş öpüşürken çok gördüm. Peki bütün bunlara bakarak - kapalı giyinenler ahlaksız mı - diyeceğiz. Haşaa. tam aksine, genç insan bunlar. Zaten öpüşmüyorsa anormal. Bu işin giyimle, inanışla, iklimle ne alakası olabilir .
Dert başka, benim yapamadığı başkası da yapmasın veya zıt kutup oluşturarak minderi sağlamlaştırma çabaları bunlar. Sokakta çok sık görüyoruz ve seviniyoruz ki, başı açık kızla başı kapalı kız gayet şen şakrak koyu sohbetle gezip eğlenebiliyorlar. Hepsi bizim insanımız. Her kişi kendi yaşam tarzını seçmekte serbesttir.
sn. delikan , bugün akşam dolarda nasıl bir hareket bekliyorsunuz ? Dün eşek yüküyle alınca sıpa küsmüş, beni neden boş gezdiriyorsun diye ağlıyormuş. Şimdi sıpaya biraz dolar yüklesem zorlanır mı acaba ?
Dolarda 6,98 ile 6,99
6,99 ile 7,007 arasına en az 1 birimlik sosyal mesafe konmadığı gerekçesiyle bazıları çok kızıyormuş.
Gerekirse bu mesafeyi koruyamayanlara ceza bile kesilebilirmiş. Sosyal mesafe deyip geçmemek gerek. Henüz pandemi şartları gevşetilmedi ki dolar neden gevşesin.
Yer İmleri