Sayfa 207/1024 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by timarsizsipahi Yazıyı Oku
    Odea 100k üstü 60 gün, 13.30 ile bağlanmıştır.
    Merhaba sn.timarsizsipahi , öncelikle yazdığınız ve doğruladığım oran için teşekkür ederim. Kayınbiraderimin TL. si için odea dan 32 gün verilen oran 13 , 45 gün üzerine sizinde yazdığınız gibi 13,30 dediler. Ben de kayınbiraderi ikna ederek sterlin almasını sağladım. Bu oranlar halen rekabetçi değil. (Bazılarına göre çok yüksek ama bize yeterli değil )

2.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Merhaba sn.timarsizsipahi , öncelikle yazdığınız ve doğruladığım oran için teşekkür ederim. Kayınbiraderimin TL. si için odea dan 32 gün verilen oran 13 , 45 gün üzerine sizinde yazdığınız gibi 13,30 dediler. Ben de kayınbiraderi ikna ederek sterlin almasını sağladım. Bu oranlar halen rekabetçi değil. (Bazılarına göre çok yüksek ama bize yeterli değil )
    Ben de 12.25 aldım ilk olarak. Ama sayenizde 13.30 verildiğini söyledim ve aynı oranı aldım. Asıl ben teşekkür ederim.

3. halkbank karapara aklamış diyorlar.. bir arkadaş imar bankasın da usulsuz işlemler yapıldığı için tasarruf sahiplerinin haklarının gasp edildiğinden bahsediyordu.. acaba halkbankasını da kapatıp hak sahipllerinin haklarının üstüne çökerler mi?

4. garanti

100K yeni giriş

12.25

5. Kime göre kara orası önemli.
    ABD kendisinin onaylamadığı bir ticarete (ambargo dönemindeki İran-Türkiye dolaylı ticareti) doğal olarak kara diyecektir.
    Kendi banka ve varlıklarımıza ABD gözü ile bakmak yanlış.
    ABD kendisinden izin alınmadan yapılan ticaretin intikamını alma derdinde.

6. Ayrıca devletin kendi bankasına el koyması gibi bir durum imkansız ötesidir

Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Kime göre kara orası önemli.
    ABD kendisinin onaylamadığı bir ticarete (ambargo dönemindeki İran-Türkiye dolaylı ticareti) doğal olarak kara diyecektir.
    Kendi banka ve varlıklarımıza ABD gözü ile bakmak yanlış.
    ABD kendisinden izin alınmadan yapılan ticaretin intikamını alma derdinde.
    Birleşmiş Milletler tarafından alınmış bir karara dayandırılıyorsa, ki böyle bir kararı aldırmalarının zor olmadığını tahmin edebiliriz, sadece ABD'nin tek taraflı onaylamadığı ticaret demekle yetinemeyiz. Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olanlardan bilgi ve değerlendirmelerini, Türk bankacılık sistemine olası etkilerine ilişkin görüşlerini bekleriz.

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bu şahsın yeni bir söylemi değil.
    Sürekli bunu söylüyor.

Ama bundan önce enflasyonu sıfırlaması lazım.
    Bunu yapma becerisi var mı acaba....
    onunda kolayı var enflasyonu ileriki aylarda 2-3 puan birden dusmus gosterebilirler cunku cift hanelere gectik artik ....olmaz olmaz yok bu ulkede her sey mumkun ..hala enflasyona inanan hatta daha bile dusuk diye dalga gecen var

Sayfa 207/1024 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •