Sayfa 207/1006 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    çıkışı bi manyak düşüşü bi manyak. tam deli piyasası
    113 bin altında asansör gibi iner çıkar çıkmasınada halk ve vakıfa böyle dalmalarıyla akıl karıştırıyorlar.
    hep bi oyun peşindeler.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2. Milliyetçi muhafazakar geçinen bir tayfa var. Bunlar farkında mı değil mi bilmem, ama paraya o kadar değer veriyorlar ki, sanki paraya tapıyorlar. Hatta bu kesim rızkı Allah verir felsefesine hiç bir şekilde inanmazlar..sorsan, amenna ve saddakna der..ama ben kazandım der her defasında.

Diğer inançlardan olana bir şey demem..ama muslumanım diyen para ile olan ilişkisine dikkat etsin...paraya tapmasın..Allah yerine konan her şey puttur..puta tapan da musluman olamaz.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Neyse hareketli bir gün oldu yine de.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Tapınakların kuruluş sebebi neydi?

https://doganlale2264.wixsite.com/ba...0s%C3%B6ylenir.

5. Yüklü satımlar sonrası hacim düşüyor, eline alan sıkılıp geri herife satıyor.

6. 2 kurum ana satıcı

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yurtdışı fena değil.biz niye kara koyun OLDUK..
    Kara koyun etli olur... kavurması tatlı olur dedi gevurlar...

O değli de Ayhan başkanda ne nefes varmış. Forumun diğer ayuları panda çıktı Ayhan başkan halis muhlis Karadeniz ayusu çıktı bu nedir arkadaş. Kafayı kaldırmadan veriyorlar yahu.

Ben gene shortları kapattım karla, çok özür dilerim longcu arkadaşlar ben ne zaman böyle yapsam pala dibine kadar daldırıyor hakkınızı helal edin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    yine vurdular kırdılar indirdiler kaldırdılar 113 bin üstüne attılar. şu yüzde 5 devre kesici çok akıl karıştırıyor. spekler bunu iyi kullanıyor. hiç ky nin faydasına bişey değil.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 207/1006 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •