Sayfa 207/1009 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. her şeyin mükemmelini aramaya, eleştirecek konu aramaya kalkan ; en yakınlarıyla bile geçinemez. Bazen birbirine katlanmak, tahammül etmek geleceği kurtarmaktır.

Sakın unutulmasın chp tek başına iktidarı alıyor değil.Akp bunu zamanında yaptı,tek başına yıllarca ülkeyi domine etti.Chp bunu hiç beceremedi,sol tek başına hiç iktidar olmadı.Bu unutulmamalı.Şu anda geniş kapsamlı bir tek adama karşı isyan hareketi var.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sakın unutulmasın chp tek başına iktidarı alıyor değil.Akp bunu zamanında yaptı,tek başına yıllarca ülkeyi domine etti.Chp bunu hiç beceremedi,sol tek başına hiç iktidar olmadı.Bu unutulmamalı.Şu anda geniş kapsamlı bir tek adama karşı isyan hareketi var.
    100 yılda gelen bir fırsat bu. Bu fırsat kaçarsa bunun her partiye yansıması olacaktır. Eğer bu seçim giderse akp zaten altında kalacak beş yıl. Ama seçimi kazanamayan ittifaka da bir fatura kesilir.

4. Ben kendi adıma yakınımda kim varsa ittifaka oy verdirmek için çabalayacağım. Şüphesi olanların kafasındaki şüpheyi gidermek için uğraşacağım. Ha seçimden sonra güllük gülistanlık olmayacaktır bunu da diyeceğim.

5. Süre yok gram altın 5-10 bin. Yeşil soğan 50-100 Haymana lirası.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Süre yok gram altın 5-10 bin. Yeşil soğan 50-100 Haymana lirası.
    Ben ne zaman züğürt olssm

7. Süre yok gram altın 5-10 bin. Yeşil soğan 50-100 Haymana lirası.
    Ben ne zaman züğürt olsam bu uçuyor. Ondan diyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Yoksa misal, tarikatları kapatacağım dese diğeri de Anıtkabiri mühürleyeceğim der.
    Ataturk'u muhurleyecegim diyemez, eger derse en yakindaki vatandas kafa goz dalar.

Bakma simdi, polis onun, bekci onun, savci onun.

Tarikatlar kapanacak.

Hic suphen olmasin.

O, yolda,surda burda biz katolikleri dine davet eden sapik surusu var ya, artik bir daha agzini acamaz, acarsa karsiligini gorur.

Bunlardan bir ikisi darp edilsin bak gor, hepsi sinek kaydi tras olur adam gibi giyinmeye baslar.

Bunlarin dolarla bagini kes, dini mini kalmaz.

Kurtulus savasi yillarinda yunanla isbirligi yapan sapik surusu bunlar.

Dune kadar canla basla savunduklarini nasil bu kadar kisa surede tarih okudun da sattin.

Hayret ki ne kadar.

Sayfa 207/1009 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •