Sayfa 207/680 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
Arama sonucu : 5439 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Ereğlinin fiyatı 50 tl den az ve bedelsiz veriyor.Ama hisse 3 senedir ölü
    Canmert kardeşim rakamlar örnektir.. Ereğli ile Froto değerlemesi yapmak saçma olur.. Ayrıca Ereğli döngüsel bir şirket.. Frotoyu sektöründe değerlendirirseniz daha doğru sonuçlar elde edersiniz.. Borsada hiç bir şeyin net garantisi olmadığınıda hepimiz biliyoruz.. Önemli olan şirkete inanmak...

Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Elimizdeki karpuzu dilimleyip bize vermelerinden başka bir şey değildir bedelsiz
    Cüzdanındaki paradan 30lirasını alıp sağ cebine koyunca da adı temettü oluyor.

Neticede matematik ne derse desin, matematiği kıt ülkelerde temettü de bedelsiz de iyidir

3.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku

Neticede matematik ne derse desin, matematiği kıt ülkelerde temettü de bedelsiz de iyidir
    Doğrusu cüzdandaki parayı sağ cebe koyarken arada vergi ödeyince adı temettü oluyor.
    Bedelsiz ve ihtiyaç kadar bozdurmak daha karlı gibi.
    Ama bunun için hissenin piyasada ederinde fiyatlanması gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,835
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bedelsizin bir anlamı yok....Blilançoda yada kağıdın değerinde hiçbir anlam ifade etmez.
    ay sonu çat diye bfrenin 2023te yaptığı gibi yapmasından korkuyorum!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Temettü candır.Giderlerimi karşılamak için hisse satmadan,lotum azalmadan kullanabileceğim mükemmel bir imkan

Temettü bana göre cüzdandaki para değil.Ortak olduğum şirketin kasasındaki para ve benim değil.Çünkü kâr payı dağıtmayan şirketler var ve o şirketlerin hissesini alanlar cüzdanında hiç para göremiyorlar.Temettü istemeyenler bu hisseleri tercih edebilir.

Bedelsizle benim cüzdanıma para girmiyor ama temettü ile giriyor.Bedelsizle lot sayım ve ortaklık yüzdem artmıyor(görünüşte lot sayısı artıyor görünse de aslında artmıyor) ama temettü ile yeni hisse alabiliyoruz ve lotumuz ve şirketteki ortaklık yüzdemiz artıyor.Ben bu yüzden temettüyü bedelsize tercih ediyorum ve Froto ,Tuprs ve Ttrak hisselerini alıyorum

6. Fortun mu var derdin var,
    Romanya'da Puma
    Rusya'da Aleksandır Duma,
    Bedelsiz haberi gelse bu Cuma,
    Kadınlar istemez üstüne kuma.
    Esrarlıdır kuşlardan hüdhüd ve huma,
    Top patlatma oyunu var adı Zuma.
    Yokardan sat aşşaadan al becerebilirsen,
    Uludağ'da var Beceren Otel.
    Vurduğunuz gol, vuramadığınız ofsayt olsun.
    Herkesin haftası bol kazançlı, bereketli olsun.

Düpraş, Beşiktaşın isponsoru
    Beko Fenerin.

Goç Holdik bi de Gassaraya isponsor olsa ya.

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku

Sadece matematiğimiz kıt olsa yine iyi

Espri anlayışı da yerlerde sürünüyor.

50liralık benzin almaya devam...

8. Matematik konusunda beni kastettiysen ilkokuldan başlayarak en başarılı olduğum, genellikle 100 üzerinden en az 90 not aldığım dersti.

Beni kastetti isen hangi cümleme bakarak matematiğimin kıt olduğunu söylüyorsun

Amacım tartışmak değil doğruyu bulmak

Sayfa 207/680 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •