Sayfa 207/225 İlkİlk ... 107157197205206207208209217 ... SonSon
Arama sonucu : 1796 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. O tecrübe için bir teşekkür ederim. Sonuç değişmezse.
    Sonuç değişirse çok dua alırsın. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Buraya yazacağına burada vakit harcayıp akıl vereceğine, neden tecrubeni Petkim genel kurulunda deneyimlemedin. Ve birçok kurula katilmissiniz.
    Madem kolay bu işler.
    Ben sebebini yazdım bunca yıldır diğer şirketlerin forumlarına da yazdım.
    Tecrubenizden faydalansin o zaman bu forumdakiker zor değilse.. ytd
    yahu banane , ben süperman miyim , kurt gibi ol boynun kalınlaşsın
    yolu gösteriyoruz balık tutmayı öğretiyorum
    o bile zor değilmi

3. orta vadede iş gyo ve kontrolmatik hedef şirketlerim sene sonuna kadar bunlara yatırım yapacağım

2026 sıkıntı görürsem o tutanaklarıda paylaşırım

4. Bir paylaşım yapayım da ortalık rahatlasın biraz.

https://www.youtube.com/watch?v=i0ARQeY2Nc8

y.t.d.

5. Hocam ortalık gergin değil ki. Katılım yapanlar var, aldığı, alamadıkları cevaplar var, Sokullu paşa katılmış aldığı alamadığı cevaplar var. Giden gitmeyen var ama ben bunca zaman diğer hisselerinde dahil neden gitmiyorsun diye sormadım, sadece bana soran olduğunda karşılık veriyorum.
    Hatta soruları bile buraya maddeler halinde yazdım. Eksik ya da fazla.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam ortalık gergin değil ki. Katılım yapanlar var, aldığı, alamadıkları cevaplar var, Sokullu paşa katılmış aldığı alamadığı cevaplar var. Giden gitmeyen var ama ben bunca zaman diğer hisselerinde dahil neden gitmiyorsun diye sormadım, sadece bana soran olduğunda karşılık veriyorum.
    Hatta soruları bile buraya maddeler halinde yazdım. Eksik ya da fazla.. ytd
    zaten anlatmak istediğim sorunda bu katılım örgütlü olmalı

biz aydemde mesela twi t üzerinden iletişim bilgileri aldık whatsa grup kurduk tamamen planlı
    arkadaşlar iyi yapmış katılmışlar ama kural hak kanun bilmediklerinden ve karşılarındakileri çoook büyük gördüklerinden sinmişler mevzu bukadar

örgütlü gidilse böyle olmazdı emin ol

hiç bir şey yapamadın bu işlerden anlayan yok izmirden 1 ticaret avukatı tutarsın 1 günlük olayı anlatırsın biz şunları yapmak istiyoruz

onada 1 hisse aldır gelsin kurula haklarını savunsun tutanağa işletsin vs ne olucak 10-15 bin para verirsin

7. Öyle ya da böyle fikirlerin buraya yazılması güzel. Mutlaka birçok insan gozgezdlriyordur. En azından kendince muhakeme yapmasına ışık olur, paylaşımlar.
    Düşüncelerini aktaran, soru soran, araştırıp, istişare eden, sorgulayan paylaşımlar için teşekkürler.. ytd

8. Kapat gözlerini kimse görmesin.. ytd

Sayfa 207/225 İlkİlk ... 107157197205206207208209217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •