1.46 yı hatta 1.45 i görecek şansı yok..
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Spek,
Elin titremesin, rahat ol...
Tahtada durum nedir.1.50 yi oturtmadilar.Yinemi basiyor ****ler.Bilgi verebilecek varmi
Bu hisse 1300 e düştüğünde 1200 e düşecek hatta 1160 a düşecek yazıp durdun...Oysa ordan iki kere 1560 a çıktı bir kaç kerede 1500 lere atak yaptı..Geçen hafta da ben demedim mi 1300 lerde sürünecek diye yazdın..Borsada kendini kandırmak kadar kötü bir şey yoktur..Madem bu hisseye itimadın güvenin yok ne diye burda negatif portreler çiziyorsun..Sen 1300 de 1160 a düşer yazarken ben burdan alıyorum yazdım ve stratejimi de tüm yazılarımda belirttim 2000 üstü....Diyelim ki 1450 yi gördü sen haklı mı çıkacaksın..Bir senette hedefini koyamayana körce hareket etmekten başka şansı yok...Bugün düşen bir piyasada mal topladılar..Zaten daha önce de yazdım bu hisseyi yükseltmeden mal toplama şansları yok..Nitekim bunu gördüler...Yine bir yazımda ikinci çeyrekte kısmi çıkış olacağını daha güçlü çıkışın 9 aylık bilanço beklentisinde olacağını yazmıştım..Bu hissede orta ve uzun vadede hisseyle ilgili geçmişte yazdığım yorumların gerçekleşeceğine tanık oluruz..Olaya günü birlik bakmak hiç bir zaman doğru değildir...(YTD)
Senden sonra oturtmuşlar demekki ,daha önce kaç sever 1.56 değdirdiler , ama bu seviyelerde kapanışa pek rastlamadım. ( hemde gevşeyende ) anlaşılan sağlam oturtuyorlar
aylardır 1.30-1.45 bandı , baydı milleti yeni bir band arayışı var. Sadece gerçek olan bir şey var, yıllık cirosu 100 milyon olan bir şirketin yıllarıdır 30 milyon piyasa değerinde durması , komik bir gerçekti.1.8 in üstünde kalıcı bir yer bulursa A gurubu olma şartını sağlıyor. eskiden olduğu gibi A grubuna geçerse , kredi oranı 0.35 den 0.50 ye çıkıyor. Buda hissenin kredili alım satıma daha uygun olması anlamına gelir. Buda önümüzde ciddi bir beklenti oluşturuyor..
Son düzenleme : kepezmesut; 09-09-2017 saat: 00:12.
Yer İmleri