Sayfa 208/948 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    bingo sayin kurtdere (19.22'deki mesajiniz icin, malumunuz son donemde muhabbetimiz oylesine artti ki (allah bozmasin) referans vermek lazim mesajlara herhalde) aynen de oyle...takas tablolarindaki araci kurumlarin karsisinda yazanlar onlarin maliyeti degildir hepimizin de bildigi gibi... O halde topikteki silvir ailesine ve bu sayfayi duzenli izleyen bizlere bir aciklama yaparak sereflendirmek istersiniz bizi...neden o zaman lansmaninda sinir tanimadiginiz arkadasiniz, delta ve oyak"in alis maliyetlerini verdigi tabloyu (20.11.2017 tarih ve 16-17 saatleri arasindaki mesajlari) yayimladiginda, dostum o is oyle degil, bu degerler reel maliyetler olamaz"diyerek duzeltmediniz ve uyarmadiniz izleyenleri?..

Belirttiginiz uzere kagitta donemsellik onemli ve hareketli olmak lazim...hatta ben al-sat yapmaya bayiliyorum bu kagitta!.. Umarim bol bol kazanmaya da devam edersiniz...umarim buradaki tum dostlar da umdugunu bulur bu kagittan... Hepinizin hepimizin kazanci bol olsun...
    Merak etmeyin ustadin sean icindeki alimlari izledigini biliyorum, maliyetlere de oradan vakif zaten...ne guzel de demis atalarimiz ılim cin'de de olsa aliniz diye...
    Ve sizden cok rica ediyorum lutfen mesajlarinizda buyuk harfle uyarinizi yapmayiniz (en azindan bana hitap ettiginizde)...
    Evet bence de ustad yaniliyor, 11 milyon lot degil kontrol ettikleri, 11.5 belki de daha fazla olmali. Ve sayin kurtdere, uzgunum ama dunya gunesin etrafinda donuyorve sekli de topa benziyor, siz kabul etseniz de etmeseniz de... Ve maalesef bistteki tahtalarda spekulatorler, hatta gomlekcileri, deynekcileri, saksakcilari islem yapiyor ve yapmaya devam ediyor... Maalesef iktisat kitaplarindaki tam rekabet piyasalari da dahil diger bircok kabul buralarda sökmuyor...en azindan silvir'da... Tum ortaklara selamlar, saygilar... Yatirim tavsiyesi degildir...
    öncelikle büyük harf olayında kasıt yoktur.site editörünün azizliği diyelim.11 mn.dan 11.5 mn.a çıkardınız. ’kadir’ inanmayı bırakın gülmekten vazgeçip kahkaha atar.

2. Hayirlisi diyelim Sayin Kurtdere...Umarim ki siz hakli cikarsiniz...Ve can cekismeden ucar temel analizler ve muhtesem bilancosuna uygun olarak...Selamlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
    Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması'na kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post1364551

4. Aslinda bir miktar mubalaga yapmaya calismistim, 11 milyona ulasmis olamazlar. Belki 10 milyonun kiyisindadirlar...Dogal olarak, biz kucukler disinda, kagitta tek de degiller tabii ki...Baskalari baska guruplar da olmali ki hep olmustur bu tahtada, hele de hikayesi bu kadar guclu iken... Deneyimlerim beni yaniltmiyorsa siz de bir hayli yuklu olmalisiniz (en azindan benim standartlarima gore :-) )... Bu kagidi tasimak herkesin harci degildir... Kolayliklar dilerim... Ben yine de Silvirline demek extra sabir demektir bir kez daha animsatayim da... Tum ortaklara bol kazanclar...Yeniden iyi hafta sonlari...Yatirim tavsiyesi degildir...

5.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    neyse yasam avuclarimizin arasindan kayip gidiyor... Yetismek lazim arkasindan...sayin kurtdereye de ustadima da katkikoyan tum dostlara da sonsuz tesekkurler...hafta sonunun keyfini cikaralim# pazar bakariz nasil olsa... Guzel bir cuma aksaminda, guzel ızmir"den hepinizi saygi ile selamliyorum ıyi hafta sonlari...
    teşekkürler.hisselerin hangi aracı kurumdan ve hangi fiyatlardan maliyetlendikleri ile ilgilenmem.ancak gerçek dışı rakamlara tepki koyarım(11.500.000 v.s.).benim ilgi alanım mali tablolardır.
    Ben de istanbuldan saygı ve selamlarımı gönderiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    aslinda bir miktar mubalaga yapmaya calismistim, 11 milyona ulasmis olamazlar. Belki 10 milyonun kiyisindadirlar...dogal olarak, biz kucukler disinda, kagitta tek de degiller tabii ki...baskalari baska guruplar da olmali ki hep olmustur bu tahtada, hele de hikayesi bu kadar guclu iken... Deneyimlerim beni yaniltmiyorsa siz de bir hayli yuklu olmalisiniz (en azindan benim standartlarima gore :-) )... Bu kagidi tasimak herkesin harci degildir... Kolayliklar dilerim... Ben yine de silvirline demek extra sabir demektir bir kez daha animsatayim da... Tum ortaklara bol kazanclar...yeniden iyi hafta sonlari...yatirim tavsiyesi degildir...
    bu hissede yüksek pozisyon almak çok tehlikeli olabilir.portföyünüzün % 10 unu geçmemeli. şahsım olarak brüt kar marjı %20 nin altındaki şirketlere dostlar alışverişte görsün diye yatırım yaparım.
    Bu şirket ile ilgili çok önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum,ancak bu forumda bu konudan bahseden yok.ya da hiç kimse farkında değildir.bir ara sizin farkında olduğunuzu düşündüm ancak yazı ve yorumlarınızdan farkında olmadığınızı düşünüyorum.kimbilir belki de ben yanılıyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Meraklandim simdi, nedir ki acaba? Paylasirsaniz katki koyamaktan mutlu olurum...

8. En önemli konulardan biri döviz pozisyonu. Buradan bir zarar gelecek. Zarar açıklar demiyorum kurda terste.

Sayfa 208/948 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •