Teşekkür ederim
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 kişiden bir kişi bile tavanda ne kadarla kapattığını görmüyormu??
Başkalarının kazanmasını istemeyen ara sıra kazansada toplamda hep kaybeder bunu unutmayın
Tavanda ne kadar olduğunu sorduk cevap veren olmadı sağlık olsun
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
352,171 lot var
hissede olanlara bol şanslar 1.al sat girişiminde beni avladı yarin saat 14 00 sonrası bekliyecegim yönü için
4 gün önceki yorumum,hisse 45 görüp dönmüştü ve sanırım 1,22 ye kadar inmişti
Hatırlayan olurmu bilmem gözde de murat ülker den habersiz operasyon yapmak istediler adam 400bin lot satıp taban yaptırmıştı aklıma o olay geldiği için hisseyi takibi hiç bırakmadım,bugün yorum yazmıştım patrondan habersiz spek hisseyi götürmek istedi patron speği şutladı d*****n kuyruğu yarın kopar samat delidir ya götürür 1,50-1,60 üzerine yeni zirve yapar,yada maliyet nasıl olsa 1,20 baktı çok ky atlıyor geri basar 1,30-1,35 e yataya bağlar
Bu hissenin patronu kadar sabırlı ve lot hesabı yapan yoktur o yüzden tedbiri dikkati elden bırakmamak gerek
Elinde olmayanlara asla önerimiz yok bakalım tavandan alanlara kâr şansı verecekmi
Yarın ola hayrola
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
borsadan anlayan adamın halı başka oluyor..bu yazıyı hısseler bi gıdım haraketlendıgınde davul zurnayla patrona satması için muşterı toplayan...hısseler bı gıdım geri çekılıncede felaket tellallığı yapıp KY. zararına sattıran cahıl cühelaya ezberlettirene kadar okutmak lazım..
Yer İmleri