Sayfa 208/954 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7627 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. Kalkınma Bankası’nın devlet tarafından bu denli ayrıştırılması diğer kamu ve özel kalkınma bankalarını olumsuz da etkileyebilir. Neticede projelerde fon büyüklüğü ve düşük maliyetli olmasından dolayı daha verimli çalışma ortamı sağlar kendisine.
    Bu konuda mesela tskb ve diğerlerini koruyucu önlemler alınmalı.
    Diğer yandan ise fk sı çok iyi olan bir tskb gerçeği de var. Ucuzluk anlamında da çok iyi durumda. Metinde söylenildiği gibi özkaynak ve aktif büyüklüğü klnma nın 3-3,5 katı. Fakat piyasa değeri kosunda ise klnma 5 kat yukarıda. Oysa otam tersi olması gerekirken.
    Uçup kaçmasa da ederinin altında işlem gördüğü aşikar.
    Bana kalırsa tek handikap hissenin takasındaki yabancı ağırlığı. Bellimde değil belki bu bir avantaj bile olabilir ucuz sendikasyon kredisi konusunda.
    Her yıl %16 civarında bedelsiz ve %2,70 civarında da temettü veriyor olması da ayrı bir pozitiflik.
    081-82 olan hissede teknik olarak 084 üzeri yeniden olumlu bakış kazandırır.
    Hakkında hayırlısı olsun.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Yine tavan açtı. Vallahi inanamıyorum. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Tavan açan hisse buyurun ytd

4. Zaten yüksek gelmesi beklenen enflasyon yüksek geldi diye düşen borsa... Kim kime Opel Corsa.
    Temel er geç ederini bulur fakat son 6 aydır psikoloji harici hepsi boş işler.
    Adamlar kan kusturmadan götürmeyecek belli ki.
    Vaktiniz varsa arsa almış gibi davranmalı. Her gün bakmamak en iyisi galiba.
    Değilse maliyete geldiğinde elimizden alacaklar, bakakalacağız..
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

5.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku

6. Bankalara ayak uydurdu... Sanki cıkarken uydurdu

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

Daha önce dedim belki kızan darılan olur ama yine yorumumu yapayım. ben 0.7x'e gelmeden TSKB almam bu saatten sonra. 0.72'yi gördürdüler buna 80lerden kim toplar artık. Yukarı roketleyeceklerse 70leri gezdirirler gibi geliyor bana.

Hem bedelsizi hem de temettüsü var alır ömür boyu tutar sürekli Lot arttırırım diyordum ama heves meves bırakmadılar bende.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Daha önce dedim belki kızan darılan olur ama yine yorumumu yapayım. ben 0.7x'e gelmeden TSKB almam bu saatten sonra. 0.72'yi gördürdüler buna 80lerden kim toplar artık. Yukarı roketleyeceklerse 70leri gezdirirler gibi geliyor bana.

Hem bedelsizi hem de temettüsü var alır ömür boyu tutar sürekli Lot arttırırım diyordum ama heves meves bırakmadılar bende.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    İşte ümitlerin bittiği bu noktada bekleyeceksin. Speğin istediği de bu. Ytd

Sayfa 208/954 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •