'' Dolar almayın duvara çarparsınız. ''
'' Dolar almayın duvara çarparsınız. ''
a.k partisinin beton ve madencilik olayına bu kadar sarmasının sebebi, eski tip feodal bedevi zenginlik ölçütünün toprak, arsa, emlak, altın, petrol olmasından. Herhangi bir teknolojik ve verimlilik artışı getirdikleri hiçbir sektör veya kurdukları yeni firma yok.Varsa yoksa varolan kaynakların paraya çevrilmesi, yani rantla zengin olma rüyaları. Arap ülkelerinin yüzyıldır debelendiği yerde bizde son 20-25 yıldır debeleniyoruz. Sanayi ve imalatın gsyh daki payı 18 yıldır istikrarlı olarak düşüyor. Gidişat pek positif görünmüyor, üretim ve istihdam açısından. Aslında mevcut zihniyete petrol olacak basıp kuyudan cıkanın parasını yandaşa dağıtacaksın o da sana oy verecek böylece kraliyet rejimi de oturacak. Benim ümidim var o petrol bi gün bulunacak.
Adamlara yardım gönderiyoruz , muhtaçlarmış gibi. Bizde isteyen maske bulmıyor orada isteyen test yaptırıyor.
Koronavirüs pandemisinin merkezi konumundaki ABD'de Kaliforniya eyaletinin en büyük kenti Los Angeles'da belirti göstersin göstermesin tüm şehir sakinlerine bedava koronavirüs testi yapılacağı açıklandı.
Los Angeles'ın ABD'de 'her sakinine ücretsiz koronavirüs testi sağlayan ilk büyük şehir' olacağı Belediye Başkanı Eric Garcetti tarafından duyuruldu.
Yer İmleri