Sayfa 208/1000 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    '' Dolar almayın duvara çarparsınız. ''

2. a.k partisinin beton ve madencilik olayına bu kadar sarmasının sebebi, eski tip feodal bedevi zenginlik ölçütünün toprak, arsa, emlak, altın, petrol olmasından. Herhangi bir teknolojik ve verimlilik artışı getirdikleri hiçbir sektör veya kurdukları yeni firma yok.Varsa yoksa varolan kaynakların paraya çevrilmesi, yani rantla zengin olma rüyaları. Arap ülkelerinin yüzyıldır debelendiği yerde bizde son 20-25 yıldır debeleniyoruz. Sanayi ve imalatın gsyh daki payı 18 yıldır istikrarlı olarak düşüyor. Gidişat pek positif görünmüyor, üretim ve istihdam açısından. Aslında mevcut zihniyete petrol olacak basıp kuyudan cıkanın parasını yandaşa dağıtacaksın o da sana oy verecek böylece kraliyet rejimi de oturacak. Benim ümidim var o petrol bi gün bulunacak.

3.  Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Dünyada virüsten sonra düzelen hiçbirşey olmamasına hatta yeni açıklanan verilerde durgunluk ve küçülmenin beklenenden daha fazla olduğunun ortaya çıkmasına rağmen dünyadaki çoğu borsanın düşmeye başladıkları yere yaklaşmaları çok ilginç.Daha ilginci yorumcuların hala borsaların düşük kaldığından bahsetmeleri.
    issizlik arttikca basilan para artiyor ve borsa ucuyor

borsa icin onemli olan tek sey basilan para ve ne kadari borsaya geliyor

faiz sifir olunca p/e sonsuza gidiyor

4.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    a.k partisinin beton ve madencilik olayına bu kadar sarmasının sebebi, eski tip feodal bedevi zenginlik ölçütünün toprak, arsa, emlak, altın, petrol olmasından. Herhangi bir teknolojik ve verimlilik artışı getirdikleri hiçbir sektör veya kurdukları yeni firma yok.Varsa yoksa varolan kaynakların paraya çevrilmesi, yani rantla zengin olma rüyaları. Arap ülkelerinin yüzyıldır debelendiği yerde bizde son 20-25 yıldır debeleniyoruz. Sanayi ve imalatın gsyh daki payı 18 yıldır istikrarlı olarak düşüyor. Gidişat pek positif görünmüyor, üretim ve istihdam açısından. Aslında mevcut zihniyete petrol olacak basıp kuyudan cıkanın parasını yandaşa dağıtacaksın o da sana oy verecek böylece kraliyet rejimi de oturacak. Benim ümidim var o petrol bi gün bulunacak.

Baş ucu yazısı foto çektim sakladım son aylarda okuduğum en güzel tesbit ve yorum...

Teşekkürler dostum...

Teşekkürler hisse net böylesine güzel ve değerli insanlar ile bir arada olmak büyük şans...!!!!!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Adamlara yardım gönderiyoruz , muhtaçlarmış gibi. Bizde isteyen maske bulmıyor orada isteyen test yaptırıyor.

Koronavirüs pandemisinin merkezi konumundaki ABD'de Kaliforniya eyaletinin en büyük kenti Los Angeles'da belirti göstersin göstermesin tüm şehir sakinlerine bedava koronavirüs testi yapılacağı açıklandı.

Los Angeles'ın ABD'de 'her sakinine ücretsiz koronavirüs testi sağlayan ilk büyük şehir' olacağı Belediye Başkanı Eric Garcetti tarafından duyuruldu.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    George Orwell - 1984 ve "V for Vendetta" aklıma geldi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 208/1000 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •