Gürdal akşit hayatını kaybetti. Yazacak çok şey var ama yazmayarak daha çok şey anlatacağım.
Gürdal akşit hayatını kaybetti. Yazacak çok şey var ama yazmayarak daha çok şey anlatacağım.
Gürdal aksitin bu sirektteki yerini biliyorsunuz dur ben onla alakalı yazdım yanlış anlaşılma olmasın. Diğer konuları eğer hisseye girersem yazarım belkide beni bile almaz bilemiyorum içinde olmadığım hisse için pek yazmak olumlu olmaz diye düşünüyorum.
Son düzenleme : temel analizci; 03-12-2021 saat: 13:08.
"Gürdal akşit Polisan" yazın google a illaki bir kaç haber okursunuz. Bir ara Polisan hisselerini satacakti nasip işte gerisi bende kalsin.
Sayfa bukadar yazacak çizecek yok hisse gitse yazan yok düsse yazan yok tüm polhoda yatirimcinin hakkini yiyenlerin cani cehenneme o ihaleyide alip da yapmayıp oyalayan ziyaninda cani cehennem olsun bütün pisliklerin başıni bu cekiyo hersey bunla başladı bunla bitecek.
Satsa nolur satmasa nolur olayi degilki mevzu bunların tüm yaptigi hirsizliklara kol kanat gerdiler dünyanin tesviğini aldilar devletten aldigi tesvikler kadar piyasa degerinde duruyo şiŕket içi boş holdingler kaça katladi yıllikda daha %10 ekside polho. bunlara allah gün yüzü göstermesin .
Yer İmleri