Sayfa 208/1002 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Hane halki doviz toplami 250 milyar dolar filan degil miydi? 4-5 milyar dolar tlye dönmüş de falan filan, %2 ile algi yapiyorlar bak bozan bozana..
    Şöyle de bir durum var. Saat 12 den bu yana bankalar piyasanın altında döviz satıyorlar. Eğer alıcı olsa derhal bu durumu keserler. Aslında oynanan oyun ; '' bak kardeşim , banka olarak ben sana doları - piyasa 8,95 iken- 8,93 den veriyorum. Sen bana satmak istersen 8,91 den alıyorum. '' diyor. Ahali dolar sattığı için adeta çiftçiye yaptıklarını yapıyorlar.

Sırf bu nedenle bir miktar satacakken satmadım. Pazartesi öğleye benim istediğimi seve seve verecekler.

2. Ne zaman volatilite yüksek olsa , kelli felli piyasa yorumcuları ya hastadır, yada yoğun toplantı trafiği yaşıyordur. Pabucumun uzmanları , desenize maçamız sıkmıyor . Zaten sizi silkelemek için çalışıyoruz diye.

Abd 10 yıllık tahvil %1,608 0,04 % 2,25

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Kışlademirli köyü mevkiindeki ormanın 4 farklı noktasında yangın çıktı. İhbar üzerine Orman İşletme Müdürlüklerine ait söndürme araçlarının yanı sıra alevlere 3 helikopterle de müdahale ediliyor.

Reha bey, umarım en kısa sürede söndürülür.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Kışlademirli köyü mevkiindeki ormanın 4 farklı noktasında yangın çıktı. İhbar üzerine Orman İşletme Müdürlüklerine ait söndürme araçlarının yanı sıra alevlere 3 helikopterle de müdahale ediliyor.

Reha bey, umarım en kısa sürede söndürülür.
    Umarım efendim, yağışta aldık havalarda çok sıcak değildi, nasıl çıktı anlayamadım ve bizim bu bölgede ekim ayında orman yangını hiç duymadımm
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    What Happens to Bitcoin After All 21 Million Are Mined?

https://www.yahoo.com/finance/m/cf09...oin-after.html
    Simdiye kadar 18.7MM uretilmis
    Toplam 21MM dan fazla uretilmesi imkansizmis

Ama talep devam ederse ne olacak? Arz kisitli yeni arz 2.3MM dan fazla olamaz

bu durumda fiyatin uzaya cikmasimi beklenmeli?

Bilemiyorum

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Umarım efendim, yağışta aldık havalarda çok sıcak değildi, nasıl çıktı anlayamadım ve bizim bu bölgede ekim ayında orman yangını hiç duymadımm
    Evet ilginç gerçekten.
    Rant için yer açıyor olmasınlar.
    Birkaç seneye o bölgede villalar yükselirse anlarız.

8. Sokakta arıza var diye elektrik kofralarının sigortasını sökmüşler sonrada takmayı unutup arıza çözüldü diye gitmişler .

Soruyorsun anlatıyorsun anlamıyor sistem yok Diyor arıza yok diyor zor ikna olupta geldiler .

Onun yüzünden İstanbul’a indim kalifiye eleman bulundurmak bu kadar zor olmamalı .

Aslında Evde iken video çekip sosyal medya ya atmak sonradan aklıma geldi

Sayfa 208/1002 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •