Sayfa 208/252 İlkİlk ... 108158198206207208209210218 ... SonSon
Arama sonucu : 2016 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Astor Enerji A.Ş., İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, 675 MVA gücündeki ikinci transformatörün üretimine devam etmektedir. Bu proje, Türkiye'nin en büyük ve dünyanın önde gelen güç transformatörlerinden biri olma özelliğini taşırken, ülkenin enerji üretim kapasitesine büyük katkı sağlamayı hedefliyor. Üretimi devam eden 675 MVA gücündeki transformatör, yerli imkanlarla yapılan yoğun çalışmalar sonucunda tamamlanarak teslimat aşamasına doğru ilerliyor.

https://astoras.com.tr/675-mva-gucun...giyle-suruyor/
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2. Ankara ili Sincan ilçesinde bulunan Ankara Sanayi Odası 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden yeni üretim tesislerinden bir görünüm.

[IMG][/IMG]
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Ankara ili Sincan ilçesinde bulunan Ankara Sanayi Odası 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden yeni üretim tesislerinden bir görünüm.

[IMG][/IMG]
    Gelecek ay ankaraya gideceğim

Zamanım olursa uğrayayım

Bakalım fabrikanın kurulumu

hangi aşamada.

Bilgi alabilirsem sizlerle

paylaşırım.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Aynen sabahki söylediğim gibi, spek ABD'li ortağa kaptırdığı malı yerine koyma peşine düşmüş gibi görünüyor. Ne diyelim Allah kolaylıklar versin

5. Watson amca malı 107-108 aralığından topladı

6.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Watson amca malı 107-108 aralığından topladı
    Watson amcan yine iş üstünde herhalde
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Watson amcan yine iş üstünde herhalde
    Biz engel olmuyoruz abi, baksın işine. Gelen ağam giden paşam Biz kıymışız nikahı, çekildik geriden seyrediyoruz

8. Horoza sormuşlar :
    söyle bakalım tavuk mu yumurtadan çıkar, yoksa yumurta mı tavuktan çıkar
    Horoz şöyle bir kasılmış ve cevaplamış
    Benim görevim belli, işimi yapar gerisine karışmam

Sayfa 208/252 İlkİlk ... 108158198206207208209210218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •