Sayfa 208/1005 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Google'a sormadan, cevap verebilecek var mı?
    6 sıfır atılmadan önce en büyük banknot kaç TL idi?
    20 milyon TLyi hatırlıyorum 50 yoktu sanırım.

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    20 milyon TLyi hatırlıyorum 50 yoktu sanırım.

Aynen öyle...
    Cebimde nakit taşımadığımdan, bu soru ile en büyük yeni banknottan beni tokatlamıştı bir arkadaşım.
    Güncel olarak 20TL idi eski en büyük banknot(Yedinci Emisyon Grubu (E7)).
    Harika ekonomi yönetimimiz ile bugünün 200 TL'si eski 20.000.000TL(bugünün parası ile 20 TL)' nin yanında çiroz gibi kalıyor.
    Çoktan 2 sıfır eklendi.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Avrupa Merkez Bankası Faiz Kararı (Ikon Menkul)

Avrupa Merkez Bankası, 25 baz puan faiz indirdi ve politika faizini %3.15'e düşürdü.
    ECB şu kritik detaylara vurgu yaptı;
    *Avrupa Merkez Bankası: Enflasyon ile mücadele süreci iyi gidiyor.
    *Avrupa Merkez Bankası: Enflasyon ölçütü genel olarak sürdürülebilir bir şekilde %2'de sabitlenebileceğini gösteriyor.
    *Avrupa Merkez Bankası: 2024 yıl sonunda Pandemi Acil Durum Satın Alma Programı (PEPP) kapsamında yeniden yatırımları durduracağız.
    *Avrupa Merkez Bankası: Uygun politika duruşunu belirlemek için veriye dayalı ve toplantı bazında bir yaklaşım izlenecek
    Banka 2025 ve 2026 büyüme tahminlerini Eylül projeksiyonlarına göre 0.1 puan düşürdü.
    Genel yorum: ECB kararları ve açıklamaları beklendiği gibi gerçekleşti. ECB artık faiz oranlarının "yeterince kısıtlayıcı" bölgede olmadığını kabul etti ve açıklama metninden kaldırdı. Ekonomik yavaşlama ve enflasyondaki hafifleme devam ettikçe veriye dayalı gideceğini belirten ECB'nin gelecek toplantılarda faiz indirmeyi sürdürmesi bekleniyor.
    Avrupa Merkez Bankası kararı sonrasında EURUSD paritesi 1.0470'e kadar sarkarken, DAX30 borsa endeksinde pozitif tepkiler görülüyor.

4. Bir de...
    Topikte ha bire aynı tiplerden kaynaklı bir polemik...
    "Sen adres ver... Ben vereyim...",
    "Sen 3 ver ben z.kivereyim..."*
    temalı bir muhabbet dönüyor.

*

Şunu getirdi aklıma:

"
    - mutluluğun sırrı aptal insanlarla tartışmamaktır.
    - ama hocam, tartışmadan olur mu?
    - haklısın evladım...
    "

https://eksisozluk.com/entry/100952167
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. Sindoma ya yine laf soktular

Sindoma abi sen gel benim topikte yaz en iyisi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Boğa mezbahada
    tabi anlamsız beklentilerle hormonlandı kilo yapınca devirmek zorlaşıyor ..

billurundan harika meze olur
    haftasonu dostlarla mangal var ayıptır söylemesi
    Bir 200-250 puan yapmadan aşağı gitmez
    endeks olarak görüyorum....

7. Almanya Savunma Bakanı Pistorius, Türkiye'nin Suriye'de önemli bir aktör haline geldiğini söyledi

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, Baas rejiminin çökmesinin ardından Türkiye'nin Suriye'de çok daha önemli bir aktöre dönüştüğünü belirtti.

Pistorius, Irak'taki temasları kapsamında geldiği Erbil'de, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile görüşmesinin ardından açıklamada bulundu.

Terör örgütü DEAŞ ile mücadelede Irak'a destek verdiklerini hatırlatan Pistorius, Irak ve IKBY'ye DEAŞ ile mücadelede destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Pistorius, Suriye'deki gelişmelere ilişkin "İran ve Rusya'nın Suriye'den çekilmesinin ardından bölgede bir NATO ülkesi olan Türkiye eskisinden çok daha önemli bir aktör oldu. Türk yetkililerle (Suriye'yi) bu konuyu görüşeceğim." ifadelerini kullandı.

Sayfa 208/1005 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •