Sayin kazankazan dostum...şirket aldiği hisselerden ciddi bir de kar yapti..acaba bu karlar bilancoya katiliyor mu? Bir de yanlış bilmiyorsam bi hisseler sermayeye eklenecek...halka açiklik azalacak gibi
Sayin kazankazan dostum...şirket aldiği hisselerden ciddi bir de kar yapti..acaba bu karlar bilancoya katiliyor mu? Bir de yanlış bilmiyorsam bi hisseler sermayeye eklenecek...halka açiklik azalacak gibi
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Pekde güvenmeyin bu tür hisselere dalavere çok olur
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arada dün 2,11 den 2,15 e kadar iyi toparlamıştı ...bu gün 2,23 ü gördü..şu anda en yakın direncimiz burada..sonrasında da 2,25 direnci var...ama ilk önce 2,20 ve üzerinde tekrardan kapanışlar yapmak lazım..
şu ana kadar ağırlıklı ortalamamız 2,19 da görünüyor...gün içinde bu miktar 2,18 lere inebilir...işte bu gün 2,18 civarlarından bir kapanış yapabilirsek iyi olacak...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Dostum burdan bakabilirsin.
https://www.dunya.com/kose-yazisi/an...e-durumu/25181
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
• Geri alınan payların elden çıkarılması
İktisap edilen payların itibari değerleri toplamının, şirketin esas veya çıkarılmış sermayesinin %10'unu aşması halinde, aşan kısmının, şirket için herhangi bir kayba yol açmadan devirleri mümkün olur olmaz ve her durumda iktisaplarından itibaren 3 yıl içinde elden çıkarılması öngörülmüştür. Ancak, aykırı iktisap hallerinde ise elden çıkarma süresi 6 aydır. Ön görülen sürelerde bu paylar elden çıkarılamazsa sermayenin azaltılması yoluyla yok edilecektir.
başka bir madde de budur...buna göre ödenmiş sermayenin %10 unu aşarsa aşan kısmının satılması gerekiyor ...bu satıştan ise kar veya zarar yazabilir...bildiğim kadarıyla 2,5 milyon adet alınan hisseler sermayenin %6 sına denk geliyor..
3,5 milyon lot hisse alındı. 3,5/45= %7,78 e denk geliyor.
Ortaklarımız arasında kendi şirketimiz de var
BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
3.500.000
%7,78
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ve-ticaret-a-
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Yer İmleri