Vartolu birse menderesi bi incelesen
Vartolu birse menderesi bi incelesen
Eski tatarramazan Yeni VARTOLU SADDETTİN Marshall da 65.00 lira maliyetle bekleyen var, umut var mı Marshall da?
Vartolu eşleşmeleri alalım
Arkadaşlar iyi güzel soruyorsunuz Şu bu hisse nasıl diye....Ben de anlayışla karşılıyorum ve cevaplıyorum.....!!!
Amma velakin sonuçta UZUN VADEDE şimdi zarar eden hisseler bile güzel fiyatlara gelecek....Ben kısa vadeci birisiyim....Değerlendirmelerim de bu yönde oluyor.....Şimdi pek iyi durmuyor dediğim bir hisseler belki de 6 ay 1 yıl içinde 2 ye 3 e katlayacak.....O zaman da siz bana ''Ulan bu Vartolu ya sormuştum zamanında ,-birşey olmaz bundan.- demişti.Ben de almamıştım veya o hissemi satmıştım....Yazıklar olsun,Allah belasını versin.'' demez misiniz?
İşte bu yüzden bu işler vebale girer.....Ben yazıyorum ama karar sizin....Bunu unutmayın.....Ben de sizin gibiyim....Kimseyle bağlantım yok......Ben yazdığım hisselerin kesin gideceğini bilen birisi olsaydım borsadan kazandığım paraları arsaya yatırmazdım.....Hadi yatırdım 3 yıl önce şimdi o arsaları satıp tekrar borsaya sokardım......!!!!
Bu borsada hiçbir şeyin garantisi yok ...Bunu aklınızdan çıkarmayın.....!!!
Sonuç olarak bana diğer hisseleri değil,benim kazanırabileceğini düşündüğüm ve yazdığım hisselerle ilgili sorun genellikle....!!!!
İSBİR de geçici durdurma yazıyor arkadaşlar....!!!
Yonga 19 lotla 1351 de
Yer İmleri