Sayfa 209/522 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Bedelli yi engellemek için galibin 1 tl altına atacak gücü var da,

Özdericinin 1 tl üstüne atacak gücü yok mu?

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. %51 özdericilerde. onlardan da para çıkacak.
    Fiyat 1 tlnin altında olursa bedelliye katilmayan olabilir mi. Katılmayanların paylarını alabilir mi?

Aklımda deli sorular...

Yönetimdeki Ozdericileri birbirine ters yapabilir mi. Bedelliye onay çıkartmaya bilir mi.

3. Temel ile Fadime boşanmaya karar verirler. Ancak 7 çocukları olduğu için yarı yarıya paylaşmaya imkan yoktur.
    Temel;
    - Fadimem dert ettuğun şeye bak. Yapalım bir tane daha sekiz ikiye bölünür, o zaman sorun kalmaz der.
    Dokuz ay sonra Fadime ikiz doğurur

4.  Alıntı Originally Posted by regulator Yazıyı Oku
    Temel ile Fadime boşanmaya karar verirler. Ancak 7 çocukları olduğu için yarı yarıya paylaşmaya imkan yoktur.
    Temel;
    - Fadimem dert ettuğun şeye bak. Yapalım bir tane daha sekiz ikiye bölünür, o zaman sorun kalmaz der.
    Dokuz ay sonra Fadime ikiz doğurur
    Temel 1 tane yapmış. Fadime yönetimi ele geçirir...

5. Bence santraç oynanıyor ve rest çekiliyor.

Eğer bedelli olursa bu sefer %51 hisseye sahip olanı zor durumda bırakabilir diye düşünüyorum. 60-70 kuruş arasına çekebilir.

O zamanda %51 hisse alan kişiye bedelliden aldıkları hisseleri yukarıdan sattırmazlar ve baskı ile 1 TL nin altında yıllarca bekletebilirler diye düşünüyorum.

Bunu yapacak kişinin yeteri gücü var gözüküyor.

%51 hisseye sahip hakim ortak hisse düşmesin diye habire haber gönderebilir diye düşünüyorum.

6. 11 liraya çıkan hisseyi satmamışsınız, şimdi düşmüş 1.19'a. Maliyetiniz eksi olsa ne olacak, buna züğürt tesellisi denir kusura bakmayın

Alıntı Originally Posted by hevren33 Yazıyı Oku
    Galip in maliyeti, benim maliyet ve sn. yerol1234 maliyeti eşit.

1-1,30 arasinda.
     Alıntı Originally Posted by hevren33 Yazıyı Oku
    şu an elimizde ki malın maliyet eksi

7.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    11 liraya çıkan hisseyi satmamışsınız, şimdi düşmüş 1.19'a. Maliyetiniz eksi olsa ne olacak, buna züğürt tesellisi denir kusura bakmayın
    Alan bin pişman satmayan bir pisman

8.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    11 liraya çıkan hisseyi satmamışsınız, şimdi düşmüş 1.19'a. Maliyetiniz eksi olsa ne olacak, buna züğürt tesellisi denir kusura bakmayın
    Aldığı kadar verdik, almadığı kader..

Sayfa 209/522 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •