Sayfa 209/341 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    aynen bende Onur beye soru sorduğumda hemen geri dönüş almıştım, net cevaplar vermişti, bu uyanık patronun hoşuna gitmemiştir tabi.. bakıyorum şimdi bazıları patron güzellemesi yapıyor gülüyorum ..açın grafiği 15 tl ye giden ilk harekette patron neler yapmış ..
    Bu şirket kim ne derse desin butik bir şirket ve hala 350 milyon tl piyasa değerinde(50 milyon dolar bile değil)

vee 6 aylık esas faaliyet karı 33milyon mertebesinde, net karı da 25 milyon.

bizim kadar kar üreten FMİZP-Bfren 2 milyar tl piyasa değerine sahip( tabii onların halka açıklığının az olması, belki borç oranının bizden düşük olması ve biraz da olsa temettü vermesi büyük etken).

Butik şirket alırken bir hayale bir düzelme olasılığına inanırsın bazen tutar bazen de olmaz..

ben İnşallah tutacağına inanıyorum..

Elbet bir gün....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,008
    şirket ve ürettiği parçalar kötü değil ki kötü olan yatırımcılara yaklasım
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

3. Selamlar herkese. Şirketin gelecek projeksiyonu nedeniyle uzun vadeli olarak bugün ilk lotlarımı aldım. Hoş geldim diyeyim Yeni sözleşmeler önümüzdeki yıllarda cironun enflasyonun çok üstünde büyümesine neden olacaktır. Faaliyet raporunda da zaten yeni sözleşme haberlerinin de kapıda olduğu yazılmış. Şirket finansal giderleri de hallettiği zaman karlılık çok iyi yerlere gelecektir diye umuyorum.

1 Haftadır ben mal aldıkça tahtayı fiyatı 20_30 kuruş aşağı çekiyor. Tahtacı fiyatı aşağı çektikçe mal kaybediyor. Sinirlendikce daha çok çekiyor. Kendisine gülüyorum
    Çünkü daha portföyümdeki ağırlığı yüzde 50 bile olmadı.
    Umarım 11 lere de düşürür.
    Tahtacı seni bekliyorum.

Bir zamanlar nugyo da benzer bir tablo yakalamıştı. 6 dan alıp 9 lari gördüm. 1 yil sonra tekrar 6 ya kadar düşünmüşler. Ben ne yaptım, sattım mı ? Aksine portföyü fullemiştim. Sonuc: 6 ay icinden yüzden300 bedelsiz yaptı ve bölünme sonrası 10 liraları gördü. Yani 40 TL.
    Borsada gölüyle inatlaşan donuna sıvar derler ama kazanmak için de inatlaşmak gerekir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,008
    evet verdiğiniz örnekte serbest piyasanın hakim olduğu bir nugyo vardo yanılmıyorsam susslı nikli biri yazardı devamlı vs.. ama burada patron hakim siz gercekten halka acıklığın %60 mı olduğunu düşünüyorsunuz iş ve vakıf ı inceleyin arada kamikaze yapıp girip çıkan garantiye bakın grup orada
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    evet verdiğiniz örnekte serbest piyasanın hakim olduğu bir nugyo vardo yanılmıyorsam susslı nikli biri yazardı devamlı vs.. ama burada patron hakim siz gercekten halka acıklığın %60 mı olduğunu düşünüyorsunuz iş ve vakıf ı inceleyin arada kamikaze yapıp girip çıkan garantiye bakın grup orada
    Patron hakim hisse de olsa Spek hakim hisse de olsa izin vade sabır küçük yatırımcının tek silahıdır.
    Ne yapacak yani, ilelebet tutacak mı tahtayı.
    Bu arada kendimi küçük yatırımcı olarak görmüyorum. Hem portföy hem mental olarak.
    Zamanında çok hisse kaptırdık bu çakallara.
    Küçük yatırımcının beylik bir lafı vardır. Tam ben sattim hisse yükselişe geçti diye. Dogru ifadesi: tam benim sabrım bitti, hisse yükselişe geçti olması gerekir.
    Aslında senin sabrının bittiği yerde yalnız değilsin. Senin gibi bir çok kucuk yatırımcının sabrı da bitiyor.

Benim temel olarak inancım tükenmedikce düşüşleri alım fırsatı görürüm. Nitekim bugün 12.60 larda yine aldım.
    Şimdi dört gözle 12 altına gelmesini bekiyorum. Sağlam bir parti de 12 altinda alırım
    Patron mu spek mi artık her neysen kızarsan kız. Vermeseydin değil mi?

7.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Patron hakim hisse de olsa Spek hakim hisse de olsa izin vade sabır küçük yatırımcının tek silahıdır.
    Ne yapacak yani, ilelebet tutacak mı tahtayı.
    Bu arada kendimi küçük yatırımcı olarak görmüyorum. Hem portföy hem mental olarak.
    Zamanında çok hisse kaptırdık bu çakallara.
    Küçük yatırımcının beylik bir lafı vardır. Tam ben sattim hisse yükselişe geçti diye. Dogru ifadesi: tam benim sabrım bitti, hisse yükselişe geçti olması gerekir.
    Aslında senin sabrının bittiği yerde yalnız değilsin. Senin gibi bir çok kucuk yatırımcının sabrı da bitiyor.

Benim temel olarak inancım tükenmedikce düşüşleri alım fırsatı görürüm. Nitekim bugün 12.60 larda yine aldım.
    Şimdi dört gözle 12 altına gelmesini bekiyorum. Sağlam bir parti de 12 altinda alırım
    Patron mu spek mi artık her neysen kızarsan kız. Vermeseydin değil mi?
    Benim sabrım bitti hisse yükselişe geçti, güzel yorumladın hocam

KY parası küçük olana denir gibi bir algı var bizde, senin stratejin,bilgin,sabrın yoksa istersen milyoner ol o da KY'dir.

Sabır ve zaman işte benim bahadır askerlerim. der Tolstoy.

Temel analizin stobu bilançodur, gelir tablosudur. Destek veya direnç değildir.

Kimimiz trade yapıyordur kimimiz uzun vadeli yatırım.

Umarım hayırlı bir süreç olur hepimiz için.

Her şey gönlünüzce olsun.

Syg.

KoRs alkışlıyorum seni.
    Borsada kazanmanın temel yolu akıl ve sabırdır. Değer analizin dogru ise, sabrın da varsa kazanmaman mümkün değildir.

Sayfa 209/341 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •