Sayfa 209/1001 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Yarım puan için fon mu mevduat
    mi kararsızim açıkcasi fon ne getiri bilinmez .24.-24.50 arası tahminen fon getirileri.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Yarım puan için fon mu mevduat
    mi kararsızim açıkcasi fon ne getiri bilinmez .24.-24.50 arası tahminen fon getirileri.
    Fonun getiri sistemi günlük olduğu için bir miktar da bileşik avantajı var.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    şu anda deneme yaptığım 2000 liranın 1700 lirası civarı ile almış 300 lirası civarı bloke koymuş. Yatırım hesabımda 4 lira falan kalmış. Onu ( 300 liralık kısmı ) saat 13:30 da çözecek muhtemelen. Yarın da gidip 300 liranın 240 lirası ile alacagım 60 kısmına bloke koyacak. Ama cuma günü 60 bin liralık bir mevduatım çözülecek ve onunla alacaktım sonucta 12 bin civarı kısmının haftasonu getirisinden yararlanamayacağım
    Yok o bloke degil
    O saat 2 bucuk tan sonra hesabina iade edecekler
    Cunku fon adet carpi olmasi gerekir o yuzden
    Bende dun 2000 aldim 1957 tl aldi ve kalan miktar vadesize yatirdim

Tabi ki para bloke olmuyor kesin

4.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Yok o bloke degil
    O saat 2 bucuk tan sonra hesabina iade edecekler
    Cunku fon adet carpi olmasi gerekir o yuzden
    Bende dun 2000 aldim 1957 tl aldi ve kalan miktar vadesize yatirdim

Tabi ki para bloke olmuyor kesin
    Hocam iki bucuktan sonra iade edecekler ama ben o miktar ile tekrar fon aldığımda, aynı fonun o günkü getirisinden yararlanamıyor olacagım. Yani paramın %20'si bir günlük faiz getirisnden yararlanamıyor olacak. Can sıkıcı gerçekten. Neyse bir gün o kadar da farketmez.
    Teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yanlışınız Var Sayın admustafa,
    Tutar Girerseniz Blokaj Yapar...
    Neyse bankadan bankaya değişen bir uygulamaymış. İşbank tutar girişinde bloke koymuyor, çalıştığım aracı kurumlarda karşılaşmadım böyle durumla

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam iki bucuktan sonra iade edecekler ama ben o miktar ile tekrar fon aldığımda, aynı fonun o günkü getirisinden yararlanamıyor olacagım. Yani paramın %20'si bir günlük faiz getirisnden yararlanamıyor olacak. Can sıkıcı gerçekten. Neyse bir gün o kadar da farketmez.
    Teşekkürler.
    bende vakıf ve halkbanktan alıyorum fonları,

bu blokaj sıkıntısını yaşıyorum ama şöyle bir yol buldum...

blokaj çözüldüğünde vakıftan vk6, halktanda hll fon alıyorum, o durumda blokaj uygulaması olmuyor,

para da boşta kalmıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku
    bende vakıf ve halkbanktan alıyorum fonları,

bu blokaj sıkıntısını yaşıyorum ama şöyle bir yol buldum...

blokaj çözüldüğünde vakıftan vk6, halktanda hll fon alıyorum, o durumda blokaj uygulaması olmuyor,

para da boşta kalmıyor...
    Çok iyi fikir gibi gorunuyor. Teşekkür ederim. Ancak şöyle hocam diyelim ki 100 liralık istediğiniz fonu almak isterseniz 80 liralık fon alırken, 20 lira civarı bloke oluyor.
    Bu blokajı iki bucuk civarı çözdüklerinde 20 liralık halkbankın kendi likit fonu alırsam, saat 13 :30 dan sonra olmasından dolayı yarın aynı saatlere kadar getiriden yararlanabiliyor mu ? 13 :30 dan önce alınması gerekmez mi günlük getiri için ?
    Eğer günlük getiri veriyorsa muhteşem bir yol gerçekten

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Çok iyi fikir gibi gorunuyor. Teşekkür ederim. Ancak şöyle hocam diyelim ki 100 liralık istediğiniz fonu almak isterseniz 80 liralık fon alırken, 20 lira civarı bloke oluyor.
    Bu blokajı iki bucuk civarı çözdüklerinde 20 liralık halkbankın kendi likit fonu alırsam, saat 13 :30 dan sonra olmasından dolayı yarın aynı saatlere kadar getiriden yararlanabiliyor mu ? 13 :30 dan önce alınması gerekmez mi günlük getiri için ?
    Eğer günlük getiri veriyorsa muhteşem bir yol gerçekten
    Bankanın Kendi Fonu Olduğu İçin 13:30 Şartı Yoktur.

Sayfa 209/1001 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •