Sayfa 209/607 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Bakalım marshll ın yaptığı zirve hareketini perşembe ve cuma yapabilecekmı.. ...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. Oyak tavandan güzel mal verdi ...

Oyak tavandan bu şekilde mal verdikçe benden bir lot alamazlar.. Yıllardır bu malları beklıyor olabilirler..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Oyak tavandan güzel mal verdi ...

Oyak tavandan bu şekilde mal verdikçe benden bir lot alamazlar.. Yıllardır bu malları beklıyor olabilirler..
    JANTS 155.300 Tavan %9.99
    ISGSY 9.26 Tavan %9.98
    Zoren 2.67 ....... %1.52

Yaslan arkana cayını yudumla
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

4. Pazartesinin pastası bugün takasa bu şekilde geçti oyak yatırım yine emeklilik yatırım fonunu malını satmış
    yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

Pazartesinin pastası bugün takasa bu şekilde geçti oyak yatırım yine emeklilik yatırım fonunu malını satmış
    yatırım tavsiyesi değildir
    Bilmediğimden soruyorum neden satıyor emeklilik yatırım fonunu? Ne olabilir ki

6. Bu şekilde tavanı da bozuyor satabilmek için mi tavanı bozuyor tavanda kilitli kalsa alıcı olmayacak bundan dolayı mı

7. Tahtayı bozan global..böyle malmı verilir a. q. Resmen .ikti tahtayı..

Sayfa 209/607 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •