Sayfa 209/367 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Dolar 4, 29 abi suan...

3, 5 sene once dolar 3 TL bile degildi, Ekmel gibi bir adamin onunde anca % 51, 5 alabilmisti. O secim oncesinde de 12 eylul sonrasi asilan
    Ulkucu gencin ailesine yazdigi mektubu, medya onunde, aglayarak okumus ve Mhp'nin % 5 oyunu alivermisti. Mhp'nin bugunku katkisi % 4, 5 bile degildir.

Hudapar Cumhur ittifakinin icine girmiyor. Cemaatci diye 150.000 kisiyi hapse attilar. Bunlar aileleriyle, yakinlariyla birlikte milyon yaparlar.

Tayyip Agamin secim kazanma ihtimali yok.

Zati secim kararini alan Bahceli...Tayyip Agama soran yok.
    @erefefik

2. Binali de ayri telden caliyor. Dun milletin borclarindan bahsediyordu.

3-4 gun once yaslilik mayışıni 500 TL yaptik demisti. Sindi galiba unuttular..Ulla oyle sey olur mu?

Diyelim ki bir vatendas, seyyar saticilik yapiyor. Hic prim felan odemiyor. Yatirmasi gereken primleri heray altina cevirip, bir küpun icene dolduruyor. Pirim yatirsa 60 yasinda emekli olacak. Diger turlu yasliliktan 65 yasinda mayis alir.

Sinci diyelim ki bu vetandas, 35 sene pirimleri altuna cevirip, kupun icine doldurdu. 35 sene sonra bu kupun icinde bugunun perasiyla 600-700 milyar vardir abi.

65 yas mayisini bagladilar 500 TL. Esine de 500 TL . Al sana yda 1000 TL mayis. Kenarda da 700 milyar var, devlet kupun icini nereden bilecek?

Pirim odeyen emeklide ne var? 900 TL bagkur alan emekli var. Ezici cogunlugu 1000-1400 arasi maas aliyor.

12 milyon emekli var. 20 milyon calisan var. 600 bin yaslilik mayisi alan var.

Sanki Binali Akp iktidar olmasin deye elinden geleni ardina koymuyor.

Binali'nin Davutoglu ve Gul'den ne farki var?
    @erefefik

meherrem
    derdimiz dolaru indurmeh
    benzinu indirmeh
    diyir.

ben
    derdimiz cari açuğu arturmah
    diyir diye anladum.

yoh, bilmir fizik öğretmenim ekonomiyi. partisinde de ya bilen yoh, ya da öğretmenime söylemirler.

o zaman chp maralcı mı ?

proton ve narin ağalarum ne dirler?
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Kılıçdaraga
    " teog sınavlarının kalkmasını kınıyir. zengine mesaj virir. bize rey verin.
    teog kalkacak, özel okullarda her derse bol keseden 100 verilince devlet ortaokulu mezununa karşı sizin çocuklarınız avantajlı olarak anadolu lisesine gidecek. paranızla teog puanı satın almaya devam idiceksiniz.

diyir.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    en azindan YEŞİLAY baskanı filan olabilü
    hassssssssssssssssssssss...........! tam da adamı.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Topuklu Efe basgan olanda, ayvagubeklinin gorevi bellidir ve kesindir...

Tabii ki Diyanet Isleri Baskanligi...

Tarihin ilk dinsiz Diyanet Isleri basgani olacam...Mevlam yardim etcek issallah...

))))))))
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Topuklu Efe basgan olanda, ayvagubeklinin gorevi bellidir ve kesindir...

Tabii ki Diyanet Isleri Baskanligi...

Tarihin ilk dinsiz Diyanet Isleri basgani olacam...Mevlam yardim etcek issallah...

))))))))
    sayın nuri dostum,

bu şöyle bir şey değil mi? hani bir çekiliş yapıldığı zaman,çekilişi düzenleyenlerle hiç bir alakası olmayanlar katılabilir.

şimdiki devirde de bu moda sanırsam: ekonominin başına ekonomi ile ilgili herhangi bir paradigması olmayan, eğitimin başına herhangi bir eğitim geçmişi olmayan vb. birisini getirirsek objektif yönetim (bu konularda subjektif bir paradigması olmadığından) iyi bir yönetişim olur mu acaba?

bi de bunu deneyek bakalım, en fazla zaman kaybederiz de mi?

8. http://ethcombo.com/?i=295709

Abi yukaridaki linki vermistim...Burada para yatirmadan bedava slot ceviriyon. Her 3 saatte bir bedava slot veriyorlar, sende ceviriyon. Buraya linki koydugumda referans olan arkadaslar olmustu, uye olanlara tesekkurler. Benim suan 14 referansim var ve sadece 2.kademedeyim, 3 saatte bir 10 slot ceviriyom. 5. Kademede 40'a falan cikiyor. Bu site 0, 15 eth olunca parayi cekme hakki veriyor. Ben suan 1, 08'e ulasmis durumdayim.

Yukaridaki linkten uye olursaniz, parayi verip vermeyecegini anlamis olacaz. Yaklasik 150 usd karsiligi eth alacaz ve bu parayi yuksek kaldiracla trade edecez. Dusecegi yereyi tespit ettikten kelli enaz 200-500-1000 kaldirala furup, ciddi para kaldiracaz.

Bir bilgi daha vereyim. Ben her 3 saatte bir siteye girip, slot ceviremedim, dolayisiyla pekcok hakkimi kullanmadim. Bir bilgisayar programi varmis, siz ayarliyorsunuz, progranm saati geldiginde slotu ceviriyor, boylece limite cok daha erken ulasiyosunuz. Simdi hatirlayamadim emme hatirlayinca programin ismini yazarin.

Yukaridaki linkten uye olursaniz sevinirim. En azindan perayi verip vermeyecegini anlamis oluruz.
    @erefefik

Sayfa 209/367 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •