Sayfa 209/1000 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Ahmetg Guest

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    a.k partisinin beton ve madencilik olayına bu kadar sarmasının sebbebi, eski tip feodal bedevi zenginlik ölçütünün toprak, arsa, emlak, altın, petrol olmasından. Herhangi bir teknolojik ve verimlilik artışı getirdikleri hiçbir sektör veya kurdukları yeni firma yok.Varsa yoksa varolan kaynakların paraya çevrilmesi, yani rantla zengin olma rüyaları. Arap ülkelerinin yüzyıldır debelendiği yerde bizde son 20-25 yıldır debeleniyoruz. Sanayi ve imalatın gsyh daki payı 18 yıldır istikrarlı olarak düşüyor. Gidişat pek positif görünmüyor, üretim ve istihdam açısından. Aslında mevcut zihniyete petrol olacak basıp kuyudan cıkanın parasını yandaşa dağıtacaksın o da sana oy verecek böylece kraliyet rejimi de oturacak. Benim ümidim var o petrol bi gün bulunacak.
    Bu yazinin altina imzami atiyorum

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Adamlara yardım gönderiyoruz , muhtaçlarmış gibi. Bizde isteyen maske bulmıyor orada isteyen test yaptırıyor.

Koronavirüs pandemisinin merkezi konumundaki ABD'de Kaliforniya eyaletinin en büyük kenti Los Angeles'da belirti göstersin göstermesin tüm şehir sakinlerine bedava koronavirüs testi yapılacağı açıklandı.

Los Angeles'ın ABD'de 'her sakinine ücretsiz koronavirüs testi sağlayan ilk büyük şehir' olacağı Belediye Başkanı Eric Garcetti tarafından duyuruldu.
    san fransisco yakın ya ondan bedava, bizde de omoların başkenti olsaydı herkese bedava olurdu..

4. bizimkiler dolari tutuyim derken sterlin ve euroyu unuttu sanirim.

Bugün ki baraj 6.99 da sanırım.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    George Orwell - 1984 ve "V for Vendetta" aklıma geldi...
    G.tümüze plaka takmak istiyorlar. Bizi takip etmeye çalışacaklarına yanlarında duran adamların ne halt yediklerini takip etsinler .

*abd'nin türkiye büyükelçisi: Swap hattı için fed'in talepleri mali ve parasal gerekliliklerdir, politika bağlantısıyla ilgisi yoktur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    G.tümüze plaka takmak istiyorlar. Bizi takip etmeye çalışacaklarına yanlarında duran adamların ne halt yediklerini takip etsinler .
    Totoma elletmem kimdi o çip takacaklar diyen.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 209/1000 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •