Sayfa 209/227 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Doğup büyüdüğüm Milas dahil, ciğerimizi yakarak 13 ilde yangın çıkaranlar, yağma, talan ve ranta yol verenler, bir cehennem varsa, bir karma, kutsal ruhlar varsa sonsuz yangınlarda cayır cayır yansın dilerim. Bu güzel ülkeye yapılanlara sadece seyirci bırakılan biri olarak tek dileğim bu.
    Felis silvestris

2. borsanin ezik hisselerinden biri uzak durmak gerek

3. FK olarak bana cazip seviyelerde değil ama büyüme öyküsü oldukça kuvvetli, takın takip edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Açıkladığı bilançolar ile büyümeyi realize ettiğini gösterirse bu FK'ya bakılmaz alınır
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Fk farklı sitelerde farklı yazıyor, gerçekte öyle yüksek bir fk sozkonusu değil.
     Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    FK olarak bana cazip seviyelerde değil ama büyüme öyküsü oldukça kuvvetli, takın takip edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Açıkladığı bilançolar ile büyümeyi realize ettiğini gösterirse bu FK'ya bakılmaz alınır
    Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.

5. FK 19.5 gözüküyor Matriks'te doğrusu nedir?
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Isbankasi mobil borsa 17,39.
     Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    FK 19.5 gözüküyor Matriks'te doğrusu nedir?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.

7. bedelsiz işi ne oldu arkadaşlar.

8. Spk bültenininde onay çıkması bekleniyor.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 209/227 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •