Originally Posted by harunlu Eyvallah üstadım.. 16k artsa düşse zengin de etmez fakirde. Maksat size katıldım zevk olsun Ustadim oyle deme 16 k bir ay tavan gitse 100 k ediyor Az mi 😀 Ben bunu makta yakaladim temmuzda Dadindan yinmiyor darisi kolonyanin basina
Sunun ustune itne de adam gibi verse tavana oooooof Alamanya dizlerini dover Merkel agzi acik izler Allahu akbar
Originally Posted by Webster Ben bir forum kahramaniyim evet üstad, tutukluluk haliniz devam ediyor mu?
Originally Posted by Webster Lan berat kac gundur tavanda O tavamda olupta kolonya nasil olmaz Xskon kardesligi nirdeeee Aksama tavaniz ins üstadim
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Originally Posted by Webster Fuatim siki tutunun Harunlu ustadimida al trene En ondeyim size bakamiyeah Suan gozum alamanyada Tavana gidiyeah üstad bu kez biz arka tarafta Harun’la üstadla yan yana uçuyoruz lotlarımız aynı 😀😀
Originally Posted by Fuat Soylu üstad bu kez biz arka tarafta Harun’la üstadla yan yana uçuyoruz lotlarımız aynı 😀😀 Hayırlı uçuşlar olur inşallah üstad
Originally Posted by regal1 evet üstad, tutukluluk haliniz devam ediyor mu? Ne tutuklulugu ustadim
Originally Posted by Fuat Soylu üstad bu kez biz arka tarafta Harun’la üstadla yan yana uçuyoruz lotlarımız aynı 😀😀 Siki tutunun fuatim
Forum Rules
Yer İmleri