Sayfa 209/1004 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Ben konuyu kapattım. Lütfen herkez kapatsın.

Özgür bir dünyadayız. Baskı ve zoruml'u hale getirmek özgürlüğünüze engel olmaktır. Sayılarla da aram iyidir.Malesef mesleğim bu.
    Evet bayanım diye arkadaşımız Teyze diye hitap ediyor. ( Gerilim ordan başladı. yazdığımıda sildim.) Sen aşı oldun diye ben aşı olmak zorunda değilim veya sen ....... aşısını vurdun diye bende aynı aşıyı vurmak zorunda değilim. Ne eşinize ne cocugunuza bu konuda baskı yapamzsınız tehdit edemezsiniz. Ben bilimede sağlık bakanlığımada güveniyorum. İlk gönüllü başvurusunu yapanlardanım.(ama kendi Türk aşısına )

(Ekonomimizinde iyi yede gideceğini düşünenlerdenim. Dövizin düşeceğini düşünenlerdenim. )

Hayırlı geceler dilerim.

Bayanım diye burada başlık açamam diye bir kuralda yok. Bir çok kişi yok iken biz buradaydık.

2. Herkez yazan bir insan asiyi savunsaydi asidan suphe ederdim boylesi isabetli olmus.

3. Abi yarın vob ne olur yaw?

4. Daha bunlar iyi günlerimiz!
    Bu bilim tapıcıları ve sağlık fetişistleri dünyanın sonunu getirecek...

5. Herkesin ölme özgürlüğü var. Ama acımayın. Aşı olmayıp Covid'den yoğun bakıma düşüp ölenlere acımayın. Hatta aşı olmayanlar Covide yakalanırsa devlet hastanesinde tedavisi kabul edilmesin acımıyorum. Gitsin parasının özgürlüğüyle istediği özel hastanede yoğun bakımda yatabilir. Kendine acımaya acımayın.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hiçbir aşıda %100 koruma yoktur. Aşı sizin yoğun bakıma yatmanizi ve entube olma riskinizi çok yüksek oranda azaltıyor. Hastalık semptomları grip gibi oluyor ve ayakta rahatlıkla getirebiliyorsunuz. Biontec yeni nesil aşı olduğu için varyantları %90 oranında koruyucudur.

Komplo Teorisi genelde gelişmemiş ülkelerde çok yaygındır Çünkü kendini sömürülmüş hisseden halk buna karşı bir refleks geliştirmiştir... zamanla gerçeklik kayboluyor ve sağlıklı düşünme ortadan kalkıyor.

Arabanızın motoru hakkında 5 tane usta aynı şeyi söylese tatmin olursunuz peki aşı konusunda Tıp dünyası %90 ittifak halinde iken hala direnmeyi anlamak bilinç değildir...

Üstelik aşı olmak sosyal bir yükümlülüğü vardır aşı olmayanlar yüzünden bu hastalık belli seviyenin altına inmez....bunun için aşı olmayanlara belli kamu hizmetlerinin yasaklanması gerektiği düşüncesindeyim...
    Birilerinin evhamı-bilimsel olmayan tutumu yüzünden ben ,ailem hasta olmamalı.Aşı yapmamanın sadece kendine etkisi olsa haklılar..bundan dolayı bulaşıcı hastalıklarda devlet daha otoriter davranmalı.

Ailemdeki herkes aşısını oldu Neden mi Çünkü Entübe sürecine kadar giden akrabalarım oldu ...Onların anlattıklarını duysanız inanın aşıya koşa koşa giderdiniz..
    Başka sebeplerden dolayı yoğun bakım da yattım yakınlarım da yattı. Askerlik anıları gibi unutmayacağız o hortumun her akciğerime girip aspirasyonda bu sefer öldüm diyordum. El kol bağlı her gün aynı durum. Yüzünde cildini kesen acıtan bir maske. Ama o olmadan da nefes yok. Her tarafında delik bir yerden akıntı kan gelir öbür yerden nefes. Minnacık akciğer ile saniyeler de nefes alıp vermek. Bunu yaşamayan anlayamaz. Günlük üstü örtülü mezara giden insanları görüp yarın ki de benmiyim diye düşünmeden bir anı olmayan bunu bilemez. Bir anda gürültü kopar ordan oraya koşan hemşire ve doktor lar hastayi entübe ederken kimi zaman kalp atışı ile Gülen yüzler kimi zaman da morali bozulmuş hemşire ve doktorlar anlarsın ki nefes yok kalp atışı yok. Bir ay gözün saatte kapıdan girecek eşini anneni babanı gözlersin. Bir ay boyunca o saate bakan gözler. Bunu bir yaşayan ben. Ne kadar riski olursa olsun o aşıyı olurum oldum da. Yoğun bakım kadar zor olamaz riski

7. Yalvarırım aşınizi olun. Yoğun bakım da bir ay yattım hiç bir şey o kadar zor değildir. Bir ay boyunca yaptığım saate bakmak bir de en büyük arzum kana kana su içmekti. Bir enjektör su için o zehir gibi ilacı içiyordum. 5 cc su için kim zehir içer. Yoğun bakım dan çıktım ilk içtiğim su burnumdan geldi. 15 gün boyunca az az pipetle icebildim. Az fazla içsem burnumdan geldi su. 2,5 ayda özel oda da böyle geçti. 2 yıl hastane de ilk ağaç gördüğüm de hüngür hüngür ağladım. 2,5 ay boyunca bir çatıda 5 güvercin az ileride gece ışıldayan 7 yurt lambası ile geçti 2,5 ay bir ayda yoğun bakım. 15 gün entübe o hesap ta hiç yok.

8. Tekrar gecmis olsun syn Ayasofya. Yazdıklarıniz bu sicak yaz günlerinde önlemlere uyma konusunda güç verdi, sahsimi hataya düşmekten önleyecektir. Tesekkurler.

Yukarda yazdıklarım hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 209/1004 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •