Sayfa 209/993 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Geçen doğu gezimde Kominist başkanla oturup sohbet edip kahvesine içtim. Foto çekildim ve sosyal medyada paylaştım. Demek işlerine gelirse aleyhime algı için kullanılacak.
    Ulke capinda taninmis bir sanatci olsaydin, ya da bu soygun duzeninden pay kapiyor olsaydin kullanirlardi.

Bunlar yoksa dokunmazlar, o kadar cok insan var ki, hangisine dokunacak.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın başkara kardeşin dayısının veciz ifadesi ile bir konu açayım. Hanımın parasına elleşenler için. Hanımın parası eşeğin şeyi gibidir. Girerken çarparsin çıkarken çarparsin
    Kapıda asılı durur!.

Yenilerde hanımın eurolarının bir kısmını, yarısını falan, ikna ederek ereğli ve petkime bastım. Kendi yatırım hesabında, hergün bakıyor, ereğli niye yükselmiyor diye sorup duru..

Şimdilik sorun yok gibi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    viop başlığında paylaşılmış...

medyablok
    @medyablok
    Nihal Olçok: Dokuz kişilik bir FETÖ'cü listesi verdim. Bunlardan biri TRT eski Genel Müdürü İbrahim Şahin, biri Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, diğeri ise Berat Albayrak.

https://twitter.com/medyablok/status...N1epUWgk5rQZ4A
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    viop başlığında paylaşılmış...

medyablok
    @medyablok
    Nihal Olçok: Dokuz kişilik bir FETÖ'cü listesi verdim. Bunlardan biri TRT eski Genel Müdürü İbrahim Şahin, biri Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, diğeri ise Berat Albayrak.

https://twitter.com/medyablok/status...N1epUWgk5rQZ4A

Güzelmiş ............

5. İngiliz gazetesi The Guardian da yayımlanan bir makalede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli den aşırı milliyetçi siyasi dinozor bahsedilmesi büyük tepki çekti. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın yazılı bir açıklama yaparak, şu ifadeleri kullandı.

İngiltere de yayımlanan sol tandanslı The Guardian'da kaleme alınan bir yazıda, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli aleyhinde hakaret içeren aşağılık ifadelere yer verilmiştir. The Guardian, sadece belirli bir siyasi temayülü yansıtan yayın organından ibaret değildir. O, aynı zamanda emperyalist Anglosakson politikalarının da propagandasını yapmasıyla maruftur.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...sag_textmanset

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Kapıda asılı durur!.

Yenilerde hanımın eurolarının bir kısmını, yarısını falan, ikna ederek ereğli ve petkime bastım. Kendi yatırım hesabında, hergün bakıyor, ereğli niye yükselmiyor diye sorup duru..

Şimdilik sorun yok gibi.
    Alper ile ikiniz hanımın parasına aynı kağıdı almışsınız gider mi bu. Milletin kaderi ile oynadınız evdeki kader ayrı bir dert

7. Ayhan başkanın feneri sönünce moraller bozuktur

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Alper ile ikiniz hanımın parasına aynı kağıdı almışsınız gider mi bu. Milletin kaderi ile oynadınız evdeki kader ayrı bir dert
    Ereğli 25 26 bekliyorum, kalanı da basacağım. Yapmayım mı diyorsun?!

Uzun vadeli.

Sayfa 209/993 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •