Sayfa 209/1001 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yine geldim Silivri ye bugün yazlığa

Kaç haftadır yolda RO ve BG plakalı bir sürü araç görüyorum. Bugün GR, UA ve D plakalar da çoktu yolda ama özellikle RO ve BG zibil gibi.

Hele hele o Selimpaşa dinlenme tesisinin içi tamamen yabancı kaynıyor. Parti yapıyorlar resmen.

Önceki senelerde kesinlikle bu kadar değillerdi. Hadi yazın normaldir dedim

Geldik Kasım a, yabancı plaka yoğunluğu yollarda hala aynı. Resmen yağmalanıyoruz.

Bunlar gelip baklava, poğça falan almıyorlar tabii ki sadece. Kim bilir ne kadar ev, arsa stokladılar.

Biz de sevinelim kileri zeytin yağı ile doldurduk diye
    Geçen AVM'de stant açmışlar yöresel ürünler diye, tepsileri dizmişler Beypazarı baklavası yaprak sarma vb satıyorlar. Eşim de çok sever o burma şeklindeki baklavayı tadına baktık beğendik çıkarken alalım bir iki kilo şimdi elimizde tasimayalim dedik. Avmde işimizi bitirdik çıkışta geldik baklava yok, ne oldu dedim tonla baklavaya? Satıcı dedi ki arabın biri geldi tüm tepsileri aldı kalmadı. Yuh dedim yol boyu hanım bana kızdı aldırmadın başta diye, ben alanlara sövdüm durdum insan biraz bırakır.
    Yasal yağma işte.
    Enflasyonun nedenlerinden biri de bu ekstra talep yaratan yabancılar.

2. Bu arada baklava fiyatları ne olmuş öyle? Misafirliğe gidecektik eli boş gitmeyelim tatlı alayım dedim yolda iyi bir tatlıcıda durdum normalde başka yerden alırım ama yolumun üstünde burası vardı. Fıstıklı baklava kilo 400, daha düşük kalite olanı 300 lira. Kalabalık olacağımızdan iki kilo kadar almam lazımdı veremedim o kadar parayı, vitrine bakıp bakıp geri çıktım elim boş döndüm arabaya. Verecek gücüm var elbette ama psikolojik olarak veremedim bir paket tatlıya 600-800 lira. Değmez yahu, ben maaşlı insanım sokaktan toplamiyorum parayı. Eli boş gittik ne yapalım.
    Bu arada baklavacı da doluydu millet patır patır alıyordu kasada sıra vardı.
    Mali açıdan toplumun kesimleri arasında uçurum oldu iyice.

Pazartesi faiz şenliğine diğerleri de katılır mi yoksa gormezden mi gelirler.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    birleşik kaplar usülü.
    kaplardan birini aşağı çekersen diğer yukarıda kalan kapların suyu aşağıdaki kaba doluşur ve tamamen doldurur.Yukarıda ki kaplar da boşalır.

reyis başgan da ülkeyi en dibe çekti.
    navlunsuz ihracaat yaptırıyor.

bunun ağa babası da 33 yıl ülkeyi bunun gibi yönetmişti.

Allah sonumuzu hayır etsin.

kaldı 8 ay.
    DNAsında tebaa olmak, maraba gibi yaşamak olan milletin yapacağı tercihler bu kadar işte.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Akbank fışkırta fiskirta bitiremedi parayi yeni/ eski musterisine emekli 7500₺ promosyonu verdi, %29 mevduat ,sendikasyon kredisini de odedi .
    Sendikasyon kredisini döndürmeyip, geri ödediyse para yani mevduat bulması gerekir.
    Mevduat faizini artırmak suretiyle kaynak yaratıyor. Promosyon vererek de emekli maaşlarından vadesiz mevduat yaratma amaçlanıyor.
    Bir sonraki aşama ise bedelli sermaye artırımı. Bekleyip göreceğiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    O dolarlar yastık altı oldugu için şu an tabelada 18.60 pırpır yanıyor. Sabit tutmak için de milyar dolarlar yakıldı. Çok yakın bir zamanda yine kur patlayacak. Neden yastık altı dolar altın euro tutulduğunu herkes öğrenecek. Büyük ekonomi profesörü reisimiz bunu da öğretecek
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yastık altı dolarcılar aylardır üzgün, eridi dolarları.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    29 Ekim 1923 & 29 Ekim 2022....

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun....

Sayfa 209/1001 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları