Sayfa 209/254 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon
Arama sonucu : 2025 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Horoza sormuşlar :
    söyle bakalım tavuk mu yumurtadan çıkar, yoksa yumurta mı tavuktan çıkar
    Horoz şöyle bir kasılmış ve cevaplamış
    Benim görevim belli, işimi yapar gerisine karışmam
    o zaman bende bişey söyliyim ben fiyata bakmam lot sayımı artırmaya bakarım arkadaş....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    o zaman bende bişey söyliyim ben fiyata bakmam lot sayımı artırmaya bakarım arkadaş....
    Aynen ortak katılıyorum.
    Saatlik, günlük fiyatlarla işimiz yok.
    Şöyle Aylık bir teknik gösterge paylaşayım da moral olsun.
    kaynak : https://tr.investing.com/equities/as...i-as-technical

Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Astor Enerji A.Ş., İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, 675 MVA gücündeki ikinci transformatörün üretimine devam etmektedir. Bu proje, Türkiye'nin en büyük ve dünyanın önde gelen güç transformatörlerinden biri olma özelliğini taşırken, ülkenin enerji üretim kapasitesine büyük katkı sağlamayı hedefliyor. Üretimi devam eden 675 MVA gücündeki transformatör, yerli imkanlarla yapılan yoğun çalışmalar sonucunda tamamlanarak teslimat aşamasına doğru ilerliyor.

https://astoras.com.tr/675-mva-gucun...giyle-suruyor/
    Bu proje ülkemiz ve astor adına

çok önemli. Bu yıl içinde tamamlanirsa

sanırım yeni yapılan fabrikada

seri üretime geçilebilir.

İhracat adına çok ciddi bir proje
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Bu proje ülkemiz ve astor adına

çok önemli. Bu yıl içinde tamamlanirsa

sanırım yeni yapılan fabrikada

seri üretime geçilebilir.

İhracat adına çok ciddi bir proje
    Zaten geçen sene bir tane 490 ton ağırlığındaki transformatör yerli imkanlarla 8 aylık çalışma sonucu üretildi. Şimdi sıra yeni fabrikada seri üretime geçilmesinde.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5. 675 MVA gücündeki transformatörler çok büyük kapasiteli elektrik enerjisi dağıtım alanlarında ve enerji santrallerinde kullanılıyor. Bunu da dip not olarak düşelim.

6. Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7. Videoları izledim tşkler
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. Muhtemelen önümüzdeki hafta YILLIK BİLANÇO açıklanır. 3 ncü çeyrek bilanço özetini de burada paylaşayım ki, mukayeseyi daha kolay yaparız.

[IMG][/IMG]

Sayfa 209/254 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •