Sayfa 209/640 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 5117 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Son nefesini de bugün verecek anlaşılan 😒
    12100 altında kalırsa çok kötü olur.

Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Eeee bedelsiz şey aman penaltımı gelecek yoksa üstad.
    Bu fiyattan bedelsiz verirse bu yılki zirvesini bile görmez. 16-17 binde nefesi kesilir. Zaten bedelsiz verecek olsa patron niye satsın ki? Mal mı bu adamlar... Hiç bedelsiz hayali falan kurmayın bence. Sadece yıl sonu doların gerçek fiyatına gelmesi ve yeni fabrikanın satışlara olumlu etkisiyle bilanço rakamlarının uçması dışında bir beklentim yok... Millete bedelsiz diye diye çaktılar malı 15 binden 🫣😆🤑
    Ne mutlu Türküm diyene

3.  Alıntı Originally Posted by beyazatletliprens Yazıyı Oku
    Bu fiyattan bedelsiz verirse bu yılki zirvesini bile görmez. 16-17 binde nefesi kesilir. Zaten bedelsiz verecek olsa patron niye satsın ki? Mal mı bu adamlar... Hiç bedelsiz hayali falan kurmayın bence. Sadece yıl sonu doların gerçek fiyatına gelmesi ve yeni fabrikanın satışlara olumlu etkisiyle bilanço rakamlarının uçması dışında bir beklentim yok... Millete bedelsiz diye diye çaktılar malı 15 binden ������
    bedelsiz candır gerisi heyacan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,474
     Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    bedelsiz candır gerisi heyacan.
    Adelden aldın bedelsizi ağzın gevvus gevvus ediyor
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,443
    Bende Eymen in sorusunu görünce topu havada gören forvet oyuncusu gibi pası görünce voleyi çaktım kusura kalmayın. Yıl sonu ne olur sorusu zaten zor ama 120% enflasyon varsa m1 ve m2 Sürekli artıyor ise Para politikası tamamen palavraya döner ve dolar kazanan ihracat yapan şirketleri böyle dönemlerde parlatılır derim.
    18000 İse tamamen afaki. Saygılar,

Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    hocam size de cevap vereyim de uzun süre yazmayım, 2 gündür elim boş çok yazdım, herkesten çok özür dilerim,
    karlılık iyidir,
    hisse fiyatı sadece karlılıkla yükselmez,
    endekste büyük çöküşlerde her hisse düşer, ,karlılığa falan kimse bakmaz, satan kaçar,
    2/3/4 ay sonra sular durulunca, belki egeen ayrışır,
    şimşek konusu kabak tadı verdi.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Adelden aldın bedelsizi ağzın gevvus gevvus ediyor
    Bedelsiz bizim işimiz üstad.
    Bedelsiz vermiyorsa helaya bile girmem.

7. Bu yıl çok çetin geçeçek anlaşılan faiz indirimleri ne zaman başlayacak bilinmez yıl sonu diyenler de var 2025 mayıs haziran diyenlerde var. Borsa için önemli olan faiz indirimleri olacak reis artık dayanamaz memo indir artık bu fayizleri der mi der önümüzdeki yıla kalmadan,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,443
    Benim iyiler listemdeki ucuk hisseler arasında en başa oturdu EGEEN ve ALARK,
    Kısaca tahtacısının ve satanların elinden metazori alınarak özgürlüğüne kavuşturulması gereken hisseler,

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 209/640 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •