Sayfa 209/1005 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Viop LXV

1. https://medyascope.tv/2025/06/04/oze...carptin-oglum/

TRT’nin stok video yayımlayarak algı yarattığını söyleyen Özgür Özel, şöyle konuştu:

“Şimdi Hakan’a sabahleyin gelmişler, operasyonu yapmışlar, sonra görüntüleri servis ediyorlar. Ben de izliyorum. TRT ve birçok yandaş kanal. Ekranda kocaman kırmızı ‘Gaziosmanpaşa Belediyesi’ndeki gizli kasaya ulaşıldı.’ Görüntüde kocaman bir kasa, içinden habire dolar çıkarıyorlar. İnsanın anası inanır, kardeşi inanır. Çünkü yukarıda Hakan’ın resmi, altta ‘Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kasası bulundu’, habire çıkarıyor doları. Hemen aradım il başkanımızı, avukatlarımızı. Dedim ‘Ne olmuş Gaziosmanpaşa’da?’ Dediler ki ‘Doğru, var bir kasa.’ ‘Kim kurmuş kasayı?’ ‘Bir önceki belediye başkanı.’ ‘Peki, ne çıkmış içinden? Arama tutanağında ne var?’ dedim. Ne var biliyor musunuz? Bir, belediyenin resmi mührü var kasadan çıkan. Bir de belediye teslim alındığında yapılan sunum var. Harddisk var, şifresiz. İçinde de hiçbir şey yok. Para yok, dolar yok, euro yok. TRT’ye soruyoruz: ‘Ya nasıl bu görüntüyü koyuyorsun?’ ‘Stok video’ diyor. ‘Eldeki görüntülerden kullandık kasa deyince’ diyor. Buradan soruyorum: Bu kul hakkıyla öbür dünyaya nasıl gideceksiniz ya? Nasıl gideceksiniz öbür tarafa? Nasıl vereceksiniz bunun hesabını? Buradan açık açık söylüyorum. Tayyip Erdoğan, Ekrem Başkan’ı yenemeyeceğini gördüğü için Hakan Başkan’dan bir daha Gaziosmanpaşa’yı alamayacağını bildiği için Ekrem başkana da Gaziosmanpaşa’ya da darbe planlamıştır.”

Trt'nin yaptığının hesabını kim verecek?

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkiliihhaberr
    ·
    12s
    Yeni Şafak Gazetesi yazarı Yusuf Kaplan:

''Ekrem İmamoğlu'nu içeri atıp da hakkında yolsuzluk soruşturması açılan çok sayıda Ak Partili belediye başkanından bir tanesini bile içeri atmazsanız, İmamoğlu'nu kahraman, CHP'yi de güçlü iktidar yapmaktan kurtulamazsınız!''

https://x.com/etkiliihhaberr/status/1930167733166985278
    bak olay bu kadar basit HIRSIZLIĞIN partisi,dini,ırkı olmaz yasalar çerçevesinde yargılarsın.
    yapa biliyormusun HZ ÖMER in adaletini yok neden olduğunu herkes biliyor

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    İnsanlar görevlerini yapıp gitmeyi bilseler keşke...
    31 yıl ne demek ya....
    Tamahkar insanlar...

Bu ülkede özellikle temiz olan ve rüşvet almamış tek bir belediye başkanı bulunabileceğini sanmıyorum....

Kamuda bu gelenek zaten...
    Fetoşgiller sağolsun, rüşveti; vakıflara, derneklere vs. bağış gibi paravan uygulamalarla resmiyete de oturtular..

Evet İstanbul'da olan operasyonlar fazlası ile siyasi...ama arka planları elbette ki boş değildir...
    Yapılan suçlamalarla neredeyse Türkiye'deki tüm belediye başkanlarını içeri almak mümkün.
    Hiçbiri masum değil çünkü...!!!

Durum tam olarak bu...
    Kamuda özellikle üst makamlarda görev yapan temiz ve dürüst insan bulmak maalesef mümkün değil...
    Her şey o kadar kirli ki...

Şahsen benim bu ülkeden zerre umudum yok...

3. Özgür Özel e yeni soruşturma açılmış..dumanlar yükseliyor..bişeyler olacak demedi demeyin..bu böyle gitmez
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. Özgür Özel 'e jet soruşturma.
    Gerekçe:Kamu görevlisine alenen hakaret.

5. 27 temmuza kadar elektrikli hızarın devrede olacağını düşünüyorum

6. bunlar toplumsal olayların çıkması için elinden geleni yapıyor..milletin sabrını zorluyorlar..iş başka boyuta evrilecek az kaldı

7. senin chp dediğin şu an Türkiyenin yarıdan fazlası..

8. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    15d
    #SONDAKİKA | CHP Lideri Özgür Özel hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek hakkında söylediği sözler nedeniyle:

Yargının görevini yapmasını engellemek amacıyla tehdit ve Kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret suçlamasıyla re'sen soruşturma başlatıldı.

https://x.com/haskologlu/status/1930368268201611557
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 209/1005 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •