Sayfa 209/1069 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8551 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    umarım bu beklentin olur tek şansımız.bence
    Akant kesinlik ile kardeşim
    Elimizde altın madeni var arsa ve çbs markası ama bu madenin çıkması için canlıyı görmemiz lazım
    Para,para,para
    Yoksa satılacak boya ile bu maden çıkmaz

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by olacak34 Yazıyı Oku
    Akant kesinlik ile kardeşim
    Elimizde altın madeni var arsa ve çbs markası ama bu madenin çıkması için canlıyı görmemiz lazım
    Para,para,para
    Yoksa satılacak boya ile bu maden çıkmaz

umarım bu beklentimizi yıkmaz a.b.o üçlüsü .bu kadar şirketten bir tek tosuncuk diğerleri kendi içinde al takke ver külah elle tutulur hiç bir şey yok ..bunların..

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    umarım bu beklentimizi yıkmaz a.b.o üçlüsü .bu kadar şirketten bir tek tosuncuk diğerleri kendi içinde al takke ver külah elle tutulur hiç bir şey yok ..bunların..
    Bu iş olacak kesinlik ile eminim o konuda sıkıntıntı yok

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    çok kötüler..
    5yıl iflas erteleme davası kötü olsaydı şeker piliç gibi tasfiye edilmiş olurdu tahminim kötü olsaydı iflası verilen şirketlerin hâlâ tasfiye müdürlüğü bir yazı yazmadı tasfiye bakiyesiyle borçlar ödendi veya ödeniyor diye ozaman insanın aklına zamanında demiştin denitim şirketlerine arpayı verince istediğin gibi tablo hazırlar diye şimdi akla gelende şu olur böyle arpa yiyecek başkalarıda çıkabilir tasfiye memurları ile anlaştılarsa ozaman şirketleri sattılar nasılsa kimsede birşey yapmıyor ne hakimi ne savcısı meydan bunların istediğini yapabiliyorsa biz yandık yok öyle değilse toyoto 150 yakın ülkeye araba satıyor honda suziki belki reno tofaş ford pejo hepsine boya veriyor gemi boyaları teneke boyaları yol boyaları ne yok diyen var diyen var ama patron var dedi çalışıyoruz nipponla sözleşme devam ediyor. Matbaa mürekkepleri var eğer niyetleri kanunları tanımamaksa işleri zor olur ilginç iflas erteleme iflas karaları veriliyor akılları kurcalamıyor değil feniş uzel gibi şirketler eletrik borcu gibi rakamlara iflas kararı çıkarılıyor milletin elinden hisseler toplanıyor. Bunlar tehlikeli işler milletin hakkını yemek olur. Bu kadar sabrettik neyle nasıl izah edilebilir valla kötü düşünmek istemiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    5yıl iflas erteleme davası kötü olsaydı şeker piliç gibi tasfiye edilmiş olurdu tahminim kötü olsaydı iflası verilen şirketlerin hâlâ tasfiye müdürlüğü bir yazı yazmadı tasfiye bakiyesiyle borçlar ödendi veya ödeniyor diye ozaman insanın aklına zamanında demiştin denitim şirketlerine arpayı verince istediğin gibi tablo hazırlar diye şimdi akla gelende şu olur böyle arpa yiyecek başkalarıda çıkabilir tasfiye memurları ile anlaştılarsa ozaman şirketleri sattılar nasılsa kimsede birşey yapmıyor ne hakimi ne savcısı meydan bunların istediğini yapabiliyorsa biz yandık yok öyle değilse toyoto 150 yakın ülkeye araba satıyor honda suziki belki reno tofaş ford pejo hepsine boya veriyor gemi boyaları teneke boyaları yol boyaları ne yok diyen var diyen var ama patron var dedi çalışıyoruz nipponla sözleşme devam ediyor. Matbaa mürekkepleri var eğer niyetleri kanunları tanımamaksa işleri zor olur ilginç iflas erteleme iflas karaları veriliyor akılları kurcalamıyor değil feniş uzel gibi şirketler eletrik borcu gibi rakamlara iflas kararı çıkarılıyor milletin elinden hisseler toplanıyor. Bunlar tehlikeli işler milletin hakkını yemek olur. Bu kadar sabrettik neyle nasıl izah edilebilir valla kötü düşünmek istemiyorum.
    bende bu sabaha kadar düşünmek istemiyordum.lakin gerçekten ak süt değiller beklentin büyük ama inan kredilerini bu şirketler üzerinde tüketmişler elde olacak34 dediği gibi çbs markası +tosuncuk=printaş+arsa=bolca davalar uçan kuşa borç sıfır esnaf kredisi görücez bakalım sonuç ne olacak .beklentim sadece borsadan tekrar bizim gibi yeni taşıyıcılar bulmak bu onların son şansı.

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    Peki neden susuyorlar oto boya var matbaa mürekkepleri var araç kiralama mikrotaş çbs boyayın borcu oto boyaya printaşın kefilliği çbs boyaya al takke ver külah haklısın sol cebin sağ cebe borcu çok 3.şahıslarla ilgili bu borç olsaydı hacizler den kurtula bilirmiydi .takke konusun da uzman olan patronu tanıdığına göre padişah sarığını takmadan bu saltanatı bırakırmı. %50 %50 inşallah dolap değil spkya bu durumu nasıl açıklıyacak suç duyrusunun bir açıklaması olmalı bu iş dava dava dava nereye kadar gider.

7. malesef kanunların boşlukları davaların uzun sürmesi,memurların yer değiştirmesi,yeni gelenler memurlar konuya vakıf olana kadar.... süreç işliyor.alacak verecek davasında yüksek borçlu bir şirkete borçlu duruma getirirsen sıradaki garibanlar beklesinler bu şekilde birde sağlam muhasebeci kessin kendi içinde faturaları faizle para alıp vermeler vs.vs ..bunlar öyle yapıyor demiyorum düşünmeden geçemiyorum insan para için ufak tefek esnafa işçisine ödeme yapmaz mı.a.b.o için demiyorum sadece aklından geçiriyorum. kötüyü düşünüyorum bir taraftanda umarım hayırlısı olur diyorum..

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    malesef kanunların boşlukları davaların uzun sürmesi,memurların yer değiştirmesi,yeni gelenler memurlar konuya vakıf olana kadar.... süreç işliyor.alacak verecek davasında yüksek borçlu bir şirkete borçlu duruma getirirsen sıradaki garibanlar beklesinler bu şekilde birde sağlam muhasebeci kessin kendi içinde faturaları faizle para alıp vermeler vs.vs ..bunlar öyle yapıyor demiyorum düşünmeden geçemiyorum insan para için ufak tefek esnafa işçisine ödeme yapmaz mı.a.b.o için demiyorum sadece aklından geçiriyorum. kötüyü düşünüyorum bir taraftanda umarım hayırlısı olur diyorum..
    Keşke fatura kesse %18kdv ödüyecek ne yaptığı belli değil stoklar belli değil belgeler denetime verilmediği için olumlu görüş bildiremiyor. Toyoto ya 2013ten beri boya veriliyor diğerlerinden bahsetmiyorum eğer fabrika kurduysa başka isim altında veya goya gibi taşeron firmaya iş yaptırıyorsa ya nippon diyorum ya toyoto ya honda diyorum bu üç kağıtçı patronu çok mu aradılar ya sun chemical diyorum bu firmalar ali beyi rüyasındamı gördü aksakalı dede gibi hayret değilmi tuaf değil mi garip değilmi nerden buldular bonusu bol kredi kartı gibi çbsyi.

Sayfa 209/1069 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •