Sayfa 209/238 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Teknik merkezi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Forumun orta yerinde senin varlığın forumu rahatsız etmiyor da

Benim yazdıklarım mı edecek

Halbuki benim yazılarım temizdir , sana benzemez
    oysa ki

seçimi de kazandınız ama,

neden bu kadar "gerginsin hala" ben anlayamıyom ? ))))))

her zaman dediğim gibi "Eğitim" şart..

Eğitim olmayınca muasır medeniyetler seviyesine de çıkamıyoruz tabi bir türlü.. ))))

dün twitter'de gördüm.

gavatın birisi, Atatürk'e laf çakıyordu aklı sıra..

" - Sen yanlış milleti kurtarmışsın !" diyordu.. ))))

tabi ki komik..

O ortamda, o zamanki şartlarda ne yapacaktı ATAM ?

- mektepliler bir yana, alaylılar bir yana mı diyecek ti ? )))))

"geçmişi eşelemenin" kimseye faydası yok..

önümüze bakmak gerekiyor ama

mevcut iktidarın "tavır ve ruh hali" bu kadar ortada iken,

Cumhuriyet'e ve Atatürk Devrimleri'ne düşmanlıkları bu kadar ortada iken

"o iş"

yani "ortak akıl yürütme" işi nasıl olacak ? benim aklım ona basmıyor..

Alternatif çözümlerden birisi ; "maddi menfaat ve kişisel çıkar işbirliği" olabilir..

puahaha

puahahaha

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    16 yıllık iktidarında

Ülkenin Eğitim Sistemini

16 kez değiştiren iktidara,

bişi söylemek gelmiyor artık içimden neden se ?

puahaha

puahahahaha

3. Mevcut iktidar hangi iktidar olursa olsun

Tüm sorunların çözümlerini sağlıklı bir şekilde tartisabilmek için öncelikle bağımsız ve mal değneği olmayan , üretime odaklanmış bir iş dünyası gerekir

Nasıl ki terör un gölgesi altında hiçbir şeyi sağlıklı bir şekilde tartışıp çözüme ulastiramaz isen

Aynı şekilde , üretimden kaçan bir zihniyet ve ona tempo tutan sürekli döviz faiz borsa ucgeninden katakulli yaparak nemalanmaya alışmış bir nevi kendini Britanya kantonu olarak gören hamsolar ile ,sorunlarını ne tartisabilirsin ne de doğal olarak çözüme ulastirabilirsin

Eğer maça cikacaksan öncelikle sahanın temiz ve maç yapılabilir bir formatta olması lazım

BİLDİGİMİZ TEROR İLE FİNANSAL TERORUN KARA BULUTLARİ ALTİNDA HİC BİR KONUDA SAGLİKLİ TARTİSMA YAPAMAZSİN

Sana dün anlattım , hamsolar bir sabah bir de öğleden sonra olmak üzere LONDRA ya aynı dortgoze bağlandı

Adam seçim sonrası piyasadaki yükselişin short fırsatı olduğunu söyleyip yapılması gerekenleri anlattı

Öğleden sonra yine aynı dortgoze bağlandılar

Tabi bu sefer borsa eksiydi

Herif başladı saymaya

Merkez Bankası şöyle olmalı , OHAL kalkmalı , faizler böyle olmalı , büyüme kontrol altına alınmalı

Vesaire vesaire

Bu şartlar altında hiçbir problemini doğru bir zeminde masaya yatırıp tartisamazsin

Adam Londra dan ayar veriyor aklı sıra

SİLAHLİ TEROR BUYUK ORANDA KONTROL ALTİNA ALİNDİ DAHA DA ALİNACAK

AMA FİNANSAL TERORİZM VE ONLARİN MAL DEGNEKLERİ DE KONTROL ALTİNA ALİNMADAN BİR ULKE TAM BAGİMSİZ OLAMAZ BANA GORE

O yüzden , yok o mesele hakkında ne düşünüyorsun , yok bu konuda elestirecegin bir nokta yok mu martavallarini geç bir kere

Oraya gelinceye kadar öncelikle finansal bagimsizligin kazanılması gerekir

O da olacak

Ekonomik olarak Tam bağımsız olmayan bir ortamda sorunlara çözüm aramak ister istemez , bilerek yada bilmeyerek boşa konuşmaktır

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Mevcut iktidar hangi iktidar olursa olsun

Tüm sorunların çözümlerini sağlıklı bir şekilde tartisabilmek için öncelikle bağımsız ve mal değneği olmayan , üretime odaklanmış bir iş dünyası gerekir
    bu sefer değişiklik yapayım,

en baştan güleyim.. ))

puahahhaa

puahahahahahaa

mevcut iktidar yönetiminde

kamu ihalelerinde yapılan değişikliklerin

"amaç ve hedeflerini" bilmeden (veya bilmezden gelerek)

ne kadar "saçma sapan" laflar ediyorsun sen böyle yaaa??? ))))

bugün

recep erdoğan iktidarına

bağlılığını ve biat etmişliğini göstermeyen,

bunu açıkça ilan etmeyen,

recep erdoğan ile yanyana çekilmiş bir fotoğrafı bulunmayan,

hangi işadamı veya hangi ticaret erbabı yol alabiliyor bu Ülkede söyler misin ??

Sen, ayva göbeklinin de dediği gibi

gerçekten de safsın galiba ))))

böylesine anlamsız ve de cahilce yazılar yazmaya devam edeceksen

söyle de bloklayayım seni..

sen de kurtul, ben de... ))))))

puahahaha

puahahahahaha

5.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    16 yıllık iktidarında

Ülkenin Eğitim Sistemini

16 kez değiştiren iktidara,

bişi söylemek gelmiyor artık içimden neden se ?

puahaha

puahahahaha
    Repulse kullanıcı adını fiil olarak mı isim olarakmı kullanıyorsun bilmem ama madem eğitim diyorsun önce benliğinden utanmada Türkçe bir kullanıcı adı kullan sonra eğitimi ağzına al. madem eğitim eğitim diyorsun 2003-1923=80 yılda nereye geldiğimiz ortada DÜNDE senin gibi birisi çıkmış 16 yılda militarist yatırımlarla döviz arttı diyor.f 35 391 milyar dolarlık maliyeti ve Lockheed Martin üretimiyle gerçekleşecek proje, tarihin en büyük savunma silahı programı olma özelliği taşıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    Repulse kullanıcı adını fiil olarak mı isim olarakmı kullanıyorsun bilmem ama madem eğitim diyorsun önce benliğinden utanmada Türkçe bir kullanıcı adı kullan sonra eğitimi ağzına al. madem eğitim eğitim diyorsun 2003-1923=80 yılda nereye geldiğimiz ortada DÜNDE senin gibi birisi çıkmış 16 yılda militarist yatırımlarla döviz arttı diyor.f 35 391 milyar dolarlık maliyeti ve Lockheed Martin üretimiyle gerçekleşecek proje, tarihin en büyük savunma silahı programı olma özelliği taşıyor.
    sen kimsin be ??

puahaha

puahahaha

7.  Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    Ayrıca burası siyasi değil borsa forumu, dangalak, bir abd firmasının t.c.nin bütçesinin kaç katı olduğundan bile habersiz kalkmış birde borsada yatırım yapıyor.Aselsan 5 tl den 50 tl ye neden gitti otokar niyebu kadar gidiyor haberi bile yok,H aklısın eğitim şart borsada kaybedince ağlayan sızlayan tiplerde böyle tipler işte tabiki içlerinbde sende varsın repulse, siz alışmışsınız babalarınız ve dedeleriniz gibi inönü gönderecek sizler yiyeceksiniz babalarınız ve dedeleriniz gibi kalanınıda halka dağıtmak yerine parayla satacaksınız. Genleriniz gereği o günlerin özlemini çekiyorsunuz. Kemal gönderecek siler yiyeceksiniz kalanını satacaksınız. Alırmın arabadan soğanı, dötünü sıkta çalış.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    Ayrıca burası siyasi değil borsa forumu, dangalak, bir abd firmasının t.c.nin bütçesinin kaç katı olduğundan bile habersiz kalkmış birde borsada yatırım yapıyor.Aselsan 5 tl den 50 tl ye neden gitti otokar niyebu kadar gidiyor haberi bile yok,H aklısın eğitim şart borsada kaybedince ağlayan sızlayan tiplerde böyle tipler işte tabiki içlerinbde sende varsın repulse, siz alışmışsınız babalarınız ve dedeleriniz gibi inönü gönderecek sizler yiyeceksiniz babalarınız ve dedeleriniz gibi kalanınıda halka dağıtmak yerine parayla satacaksınız. Genleriniz gereği o günlerin özlemini çekiyorsunuz. Kemal gönderecek siler yiyeceksiniz kalanını satacaksınız. Alırmın arabadan soğanı, dötünü sıkta çalış.....
    kim olduğunu bilmiyom ve ilgelenmiyom seninnen..

muhtemelen birazdan da bloklayacağım.. )))

ama hakkını da yemiş olmayayım.

doğru söylediğin bir yer var,

orada katılıyorum sana

Millet 16 yıldır "camış" gibi yatıyor, yattığı yerden de para kazanıyor.. ))))))

"beton" mevzusu şahıs hesaplarına güzel para girişi sağladı..

yannız

sıkıntı şurada ;

"muhasebe" açısından

bir yere bişi giriyorsa

bir yerden de çıkış yapmak zorunda... )))

Giren hesabın karşılığı Çıkan hesaptır..

muhasebeciler bilir bunu..

sen bunu bilmediğine göre, muhasebeci değilsin sanırsam..

puahaha

puahahaha

Sayfa 209/238 İlkİlk ... 109159199207208209210211219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •