Sayfa 21/916 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 7324 madde; 161 - 168 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. buda bolingere göre kutponun davranışları......

geçmişte defalarca bolingerin alt ve üst sınırlarını aşmıştır....her aştığında da tekrardan bolingerin içine girmiştir...kalan zaman dilimlerinde genelikle bolinger içinde hareket etmiştir....

grafikte de görüldüğü üzere en son bolingerin alt sınırını aşmış daha sonra da içeri girmiştir...şu an itibari ile bolingerin alt sınırı 6,30 seviyesinde....üst sınırı ise 8,15 seviyesindedir...genelikle bolingerin altını dest ettikten sonraki zaman diliminde zamanla yukarı yönelmiş ve üst sınırı test etmiştir...eğer ki bilanço güzel gelirse ki bazı arkadaşlar böyle bekliyor o vakit tekardan üst sınırını test edebilir...bu benim açımdan güçlü bir ihtimaldir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bolingerin altını deldikten sonra her toparlanışında üst sınıra vurmuştur dostlar...grafikte dikkatli bakarsanız çok net görürsünüz...birazdan orayı da rakamlar ile daire içine alayım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    ver gazı hocam.. umut fakirin ekmeği ne de olsa..
    Acemi Kardeş,

Sorunun var galiba. Her zaman forumlara bilgisi az, iştahı çok küçük yatırımcılar takılır. Maalesef çoğu para kaybeder, herkese kızar, söylenir.

Unutmayacakların

Zarar kar kardeştir.

Başkasının sözüyle, bilgisiz hareket genelde hüsrandır.

Borsa kurtlarının yiyeceği küçük yatırımcı kuzulardır.

Saldırdığın yazıya gelince, birisinin 5 yıllık süre doldu sermaye tavanı artacak bilgilendirmesine cevaptır. Artabilir de artmayabilir de, mecburiyet yok demektir. Gazı vermek bir yana gaz kesmektir.

Nickdeğiştirmek, tarz ve bilgisizliği değiştirmiyor maalesef.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. işte buda numaralar ile gösterdiği şekli...son formasyonunda 7 numara ile göstermişim...acaba eskisi gibi davranıp ,bolingerin yukarı sınırını test edebilecek mi ??

5. benim için önemli bir gösterge olan şeyi söylemeden edemeyeceğim....hissenin olası kötü endeksteki davranışları ??? işte buda hissenin niyetini belirtmekte çok önemli...endeks bugün %0,24 ekside iken kutpo %2,47 artılı kapatmış...eğer bir hissenin niyeti düşüş ise endekste genelikle güzel bir bahane olur ve hisse endekse uyarak düşer...ama düşen endeksin tersine çıkış ise hissenin dipten döndüğünün ve güçlendiğinin işareti olarak görürüm...

geçen hafta erbosta bunu çok iyi tespit etmiştim...erbos flama çalışmasının sonuna geldiğinde endeksten pozitif ayrışmış ve düşen endekse rağmen üç gün boyunca çıkış yapmıştı...sonuncu günde %12 lik prim miktarına ulaşmıştı...toplamda 55,30 dan 63,65 i görecek kadar çıkmıştı ....buda yaklaşık %18 e denk geliyordu....

işte buna benzer bir durum kutpoda görüyorum...teknik göstergeleri diplerden yavaş yavaş toparlanıyor....buda olumsuz endekste pozitif kapanış yapmasına neden oluyor...

artık hayırlısı olsun dostlar...bazı dostlarımız zayıf hisse aldığımızı iddia ediyor...bakalım bu idiaları önümüzdeki haftada da devam edecek mi ?? hep birlikte izleyeceğiz....

hepinize başarılar diliyorum...

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    peki sizce biz bu gün güçlüyü mü satın aldık yoksa zayıfı mı ??
    gücü satin alman için uptrend olması gerek. Basit ortalamalar sıralı olmasi gerek.yani 5 günlük 20 günlük 50 günlük ve 200 günlük yukari ve siralı olması gerek.hissenin geçmişine bakarsan bu şartlari sağladığında iyi karlar birakmış.tabi bu temel olarak desteklendiğinde tadından yenmiyor.siz şu anda zayıf ı satın aldınız.bilanco gelmeden belki 8 tl yi bulabilir.ama bu sizi tatmin eder mi?ben bilanço yu beklemeyi tercih ederim.senden kaybım %5 olur belki ama kendimi garantiye almış olurum.senin alım noktandaki risk ile benimki arasında dağlar kadar fark olacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

işte buda numaralar ile gösterdiği şekli...son formasyonunda 7 numara ile göstermişim...acaba eskisi gibi davranıp ,bolingerin yukarı sınırını test edebilecek mi ??
    Emeğinize sağlık Sn Keko. Gayet temiz bir anlatım olmuş. Dilerim bolingerin üst tavanına doğru gideriz [emoji2]

Sayfa 21/916 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •