Sayfa 21/245 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 1958 madde; 161 - 168 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. B grubu hisse senedi: Fiili dolaşımdaki pay değeri 10 milyon TL ile 30 milyon TL arasında olan hisse senedidir.

A ve B grubu hisse senetleri; sürekli müzayede işlem yöntemine tabidir ve ayrıca kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerine konu olabilirler. C grubu hisse senetlerinde; piyasa yapıcı veya likidite sağlayıcısına sahip olması durumunda sirekli müzayede işlem yöntemi uygulanabilir. Aksi durumda, tek fiyat işlem yöntemine tabi olurlar. C grubu hisse senetleri; kredili alım veya açığa satış işlemlerine konu olamazlar.

B grubu hisse senetleri, belli bir anda oluşacak açık takas pozisyonunun %100’ü oranında özkaynak bulundurma şartına tabidir. Buna göre; bir müşterinin takası henüz gerçekleşmemiş işlemleri sonucunda, belirli bir anda B grubu hisse senetlerinde oluşabilecek açık takas pozisyonunun asgari %100’ü oranında net varlığının bulunması zorunlu olup, ayrıca bu hisse senetlerinde gerçekleştirilen işlemlerde hiçbir suretle ve yatırım kuruluşu yönetim kurulu kararı ile de olsa müşteri bazında veya genel olarak özkaynak oranları değiştirilemez ve teminat alınmadan emirler kabul edilemez.

B grubu hisse senetleri; sermaye piyasası araçlarının kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerinde özkaynak oranının hesaplanmasında en çok %50’si oranında özkaynak olarak kabul edilebilir.

C grubu hisse senetleri, belirli bir anda oluşabilecek açık takas pozisyonunun %100’ü oranında özkaynak bulundurma şartına tabidir. Buna göre; bir müşterinin takası henüz gerçekleşmemiş işlemleri sonucunda, belirli bir anda C grubu paylarda oluşabilecek açık takas pozisyonunun asgari %100’ü oranında net varlığının bulunmasının zorunlu olup, ayrıca bu paylarda gerçekleştirilen işlemlerde hiçbir suretle ve yatırım kuruluşu yönetim kurulu kararı ile de olsa müşteri bazında veya genel olarak özkaynak oranları değiştirilemez ve teminat alınmaksızın emir kabul edilemez.

C grubu hisse senetleri; sermaye piyasası araçlarının kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerinde özkaynak oranının hesaplanmasında özkaynak olarak kabul edilemez.

Buraya göre dediğim gibi yav_tan kardeş

2. Uzun zamandır takip ediyorum,0,90 lı fiyatlardan itibaren.Nakitim olmadığı için alım yapamadım maalesef.Haftaya nakit yaratacağım inşallah ve orta-uzun vade almayı amaçlıyorum.Faaliyet raporu ve mali veriler iştah kabartıyor.Anlatılacak o kadar olumlu şey var ki...Haftaya kadar yatay bağlasa çok mutlu olurum, sonra kopsun gitsin gideceği yere
    Teknik cok etkin olmaz bu dönemde,kısmetse B grubuna bir geçsin sonra detaylı konuşuruz inşallah...

3. güzel olacak endeks uçtu biz kaldık biz gidince endeks mortingen olmasın :D

4. Su akar yolunu bulur...

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

5. hareketi yakındır belki bugün belki yarın ...

6. Kademelere alındıkça yazıyor bizim muhterem sipekçiğimiz. Ulan denyo bırak gitsin yüksekten verirsin ne ka boş beyinli çıktı bu yaw..

7. Bi sen akıllısın zaten tamam hemen sattık

8. @cefaks pasta atabilirmi

Sayfa 21/245 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •