Sayfa 21/748 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 161 - 168 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Varlık fonuna alınacağı hususunda iddaya girebilirim.Elimde somut bir bilgi yok.Ancak Ankara kulislerinde bu durumun olacağı konuşuluyor.
    Varlık fonuna alınacağı aşikar zaten
    Bunu tahmin etmek zor değil.
    Varlık fonu devletin blok veya kısmi satış halka arz için elde tutulan şirket varlıklardır.
    Egerki satış yapılacaksa bu ihaleyle olacaktır
    Ama ihalenin dürüstçe olup olmayacağını şimdiden bilemeyiz.
    Birilerine peşkeş cekme niyeti vede irade böyle olursa bunu yapanın ALlah belasını versin.
    Bir kişinin hakkını yiyen o kişiden helallik alabilir.
    Ama burda tüm halkın hak ve menfaati var bunun vebali ağırdır bunu bu halk odetir
    Allah cezasını verir inşallah.
    Ama malum ülkemizde bu tür büyük şirketleri alacak kapasitede holding ve şirket yada kişi sayisida sınırlı.
    Madenlerin yabanciya gitmesinede sıcak bakilmayacagi düşüncesindeyim buna ait fikrim son kazdaglari meselesinde yabancı şirketin işletme ruhsatı uzatilmamasidir.
    Şu anda bu belirsizlik ve genel kurul ve temettü durumunun mahkeme kararıyla netlesmesiyle ortadan kalkacaktır.
    İskontolu fiyattan işlem görmektedir.
    Borçsuz karlı ve karlı urumun devam edeceği şüphesiz olan bu şirketin ederini bulması fazla uzamaz düşüncesindeyim.
    Yy.tv.olmayip bilgi amaçlıdır.
    Sagliklar dilerim

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Varlık fonuna alınacağı aşikar zaten
    Bunu tahmin etmek zor değil.
    Varlık fonu devletin blok veya kısmi satış halka arz için elde tutulan şirket varlıklardır.
    Egerki satış yapılacaksa bu ihaleyle olacaktır
    Ama ihalenin dürüstçe olup olmayacağını şimdiden bilemeyiz.
    Birilerine peşkeş cekme niyeti vede irade böyle olursa bunu yapanın ALlah belasını versin.
    Bir kişinin hakkını yiyen o kişiden helallik alabilir.
    Ama burda tüm halkın hak ve menfaati var bunun vebali ağırdır bunu bu halk odetir
    Allah cezasını verir inşallah.
    Ama malum ülkemizde bu tür büyük şirketleri alacak kapasitede holding ve şirket yada kişi sayisida sınırlı.
    Madenlerin yabanciya gitmesinede sıcak bakilmayacagi düşüncesindeyim buna ait fikrim son kazdaglari meselesinde yabancı şirketin işletme ruhsatı uzatilmamasidir.
    Şu anda bu belirsizlik ve genel kurul ve temettü durumunun mahkeme kararıyla netlesmesiyle ortadan kalkacaktır.
    İskontolu fiyattan işlem görmektedir.
    Borçsuz karlı ve karlı urumun devam edeceği şüphesiz olan bu şirketin ederini bulması fazla uzamaz düşüncesindeyim.
    Yy.tv.olmayip bilgi amaçlıdır.
    Sagliklar dilerim
    sayin cinali yabancilarin ruhsatinin uzatilmamasi ile ilgili bilgi kesin midir? oyle bir haberle karsilasmadim.
    ytd

3. daha onceleri de yazdim. Altinla ilgili, mevcut para sistemi ile ilgili cok radikal degisikler olabilir. Altin kagit para sistemine alternatif teskil ettigi icin cok fazla degerlenebilir. Benim okudugum kisiler -ki bunlarin tamami neredeyse yabanci uzmanlar- altinin onsunun cok yukselebilecegini yaziyor. Yani altinin stratejik onemi gittikce artiyor. Bu nedenle bu sirketlerin satilmamasi taraftariyim. Muhtemelen de satilmayabilir. Temettu verse bile benim icin yeterlidir. Hazinenin sirketlere ortak olmasi ile ilgi bir kanun cikarilmisti diye hatirliyorum. Belki bu sekilde birseyler de olabilir ama tamamen elden cikarmak isteyebilirler. Yatirim tavsiyesi degildir.

Ben de böyle altın yumurtlayan bir tavuğu kimseye yedirmeyecekleri inancındayım.

5. Bütün MB ları altın rezervlerini artırma çabasında.Zaten koza nin da çıkarttığı tüm altını da hazine satın alıyor.Pazartesi mahkeme başlıyor.Gecen ay üç gün sürmüştü.Bakalim bu sefer ilk gün biter mi.Hep söylüyorum geçen ay üç gün süren mahkeme bir ay sonraya erteleniyorsa karar yakindir.Acikcasi bu sefer ben karar bekliyorum.Daha önceki mahkemelerde 4 ile 5 ay ileri atılıyordu...

Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    sayin cinali yabancilarin ruhsatinin uzatilmamasi ile ilgili bilgi kesin midir? oyle bir haberle karsilasmadim.
    ytd
    Birgün net haber sitesinde okudum
    Google'dan yazarsanız haberi okursunuz
    İyi akşamlar

7. Arkadaslar, bilimsel olmayan hissi düşüncelerle yorum yapmak, yatırımcılari etkileyebilir. Maalesef aşırı derecede bilgi kirliliği mevcut.
    Yoksa hepimiz kazanmak için burdayiz ve denizi geçtik derede bogulmayalim. Derdim sadece budur.

8.  Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    daha onceleri de yazdim. Altinla ilgili, mevcut para sistemi ile ilgili cok radikal degisikler olabilir. Altin kagit para sistemine alternatif teskil ettigi icin cok fazla degerlenebilir. Benim okudugum kisiler -ki bunlarin tamami neredeyse yabanci uzmanlar- altinin onsunun cok yukselebilecegini yaziyor. Yani altinin stratejik onemi gittikce artiyor. Bu nedenle bu sirketlerin satilmamasi taraftariyim. Muhtemelen de satilmayabilir. Temettu verse bile benim icin yeterlidir. Hazinenin sirketlere ortak olmasi ile ilgi bir kanun cikarilmisti diye hatirliyorum. Belki bu sekilde birseyler de olabilir ama tamamen elden cikarmak istemeyebilirler. Yatirim tavsiyesi degildir.
    edit son cumle

Sayfa 21/748 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •