Sayfa 21/263 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 161 - 168 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by endülüs Yazıyı Oku
    Önceki söylediklerimizin tamamında sonuna kadar haklılığımız ortaya çıktı. Resmen adamlar oturup ciddi ciddi nasıl temettü vermeyizi düşünmüşler. Yok covid, yok kredi faizleri yüksek (halbuki en düsükte), yok Suriye savaş, yok ülkemize ekonomik saldırı, yok hain planlar ... Türkiye'de başka şirket yok çünkü bir bunlar var, bütün tehditler de bunlara yönelik. Seneye İran, Hindistan Ugandadaki sorunlar, Ebola virüsü, kedi sıtması vs bitmez. Temettü veren yığınla şirket de ülkemizde bulunmuyor zaten. Hastalıklı zihniyet böyle bir şey işte. Ne zaman neyi paylaştın da bundan sonra paylaşacaksın. Bölüşmeyi reddettiğin ve Sakındıgın insanlar asgari veya az üstü ücretle çalışan ve 10-50.000 biriktirip hisse alan insanlar ve aynı zamanda sizin en velinimetiniz olan müşterileriniz, ürünlerinizi alan kişiler. Ne diyeyim Gözünüzü toprak doyursun inşallah.

GT-I9060 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sanki ben yazdım zannettim süper olmuş şimdi biraz verip haberi olumsuz algılayan nasra gibi işi bilmezler dökülecek biz yolumuza devam için bekleyeceğiz.ytd

2. Neden taaaa Ağustos 26 ??????? Ytd

3. Bence de genel kurul tarihini 26 ağustos gibi yaklaşık 2 ay sonraki bir güne atmalarının bir nedeni olmalı 🤔

4. Bu arada yabancı almaya devam ediyor

Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Bence de genel kurul tarihini 26 ağustos gibi yaklaşık 2 ay sonraki bir güne atmalarının bir nedeni olmalı ��
    kafamızı karıştırmak olmasın!!!!

iş yat yanlız başına direniyo. ayağını frenden bir çekse ivmelenecek. credit bu hafta bu kadar malı boşuna almamıştır heralde, eşek değilya.

Sayfa 21/263 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •