seans içi al sinyali 1291.93 olan endeks, bir önceki barın tepesını baz alarak 1295.14 seviyesıne kadar yükseldi ana yınede al sınyali oluşmadı ve 1294.72 kapandı.. böylelikle pala yumurtayı kapı ağızında bırakmış oldu.. yarın 1295.14 üzeri kapanışlar al sınyalını oluşturacak.. 4 no turakuaz - 11 no kirli sarı - 13 no kahve endeks için olası dönüşlerde stop olarak kullanılabilinir.. iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
selamlar bu birleşme haberinin alt detaylarını okuyan anlayan anlatacak olan varmı ?
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
benim mesajlarımda daima BİR BİLGİ vardır ve bunu paylaşırım.. senın mesajlarında bunu göremedım..
yine de yazma özgürlüğümü kullanırken sende okumama özgürlüğünü kullan...
bunu da beceremıyorsan.senın için basit bir iletişim şekli buldum.. ben seni red listeme aldım.. sen de aynısını yap...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
günlükler toparlanmaya çalışırken Mualla hanımın davetini geri çeviremedim. fırıncının yanında tekrar saat 15 05 -- 09 arasında dükkanı açtım..ben dükkanı düzenlerken hanım saat 15.60 kadar gitmiş.. inanın görmedım yoksa dükkanı hemen kapardım..tabiki tekrar açmak için.. 15.45 ve 15.85 dirençlerin geçilip bu seviyelerın destek olduğunu görünceye kadar.. günlükler trambolınde zıplar ancak haftalıklar bunu dilediği gibi yapamaz... haftalıklar şimdilik destek bulma ve yukarı doğru yönelme çabası içinde..tıpkı PETKIM de olduğu gibi.. (petkım sayfasında sarının yeşile çarpıp nasıl döndüğüne ilişkin grafık var.. bu gün gönderdim.. brsan haftalık ile petkim haftalık arasında sankı karbon kağıdı var..) petkımde milyon lotlar varken brsanda 3-5 bin lot var.. yanı süre daha kısa olabilir..
iyi çalışmalar..
Yer İmleri