Sayfa 21/1200 İlkİlk ... 11192021222331711215211021 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Dün portföyü paylaştım.

Geri sayfalarda olacak.

buralardan yavaş yavaş alınmaya başlanır.

Satışlar azalmış gibi görünüyor.

20.50 lere doğru bir stoplatma barı atarmı diye biraz düşündüm. atabilirde atmayabilirde.

Önemli olan sizin niyetiniz. orta uzun vadelimi düşünüyorsunuz yoksa tradermısınız ?

Önemli olan bu.

Ben olsam buralardan az bir mebla girerim. son aşağı barı yaptığındada fullerim.

Aşağı barı atmazsada yukarı dönerken biraz daha yukardan fullerim. :D

Çnükü bu arclk aşağı bacak yada sap atmayı çok sever.

:D :D

çok paylaşmamak lazım bu kağıdı. :D :D

sonra yük ağır oluyor gitmiyor. hergün soruyorlar sonra bana sacro hocam aslan nolur vs diye :D

Ben dirençleri yazayım geçeyim en iyisi. 43.75 - 46.00 - 49.00 - 54.00 - 67.00
    Sen yaz sn sacro direncleri, hepsini gectigini gorucem insallah [emoji1]

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    sacro merhaba.
    dün bi yazında bu trend mayısta bitecek yazmışsın.
    düşe kalka dinlene dlnlene 2-3 sene güzel yükselecez düşüncen vardı.
    acaba senin fikrine göre ; mayısta uzunca bi süre dinlenme mi yoksa mayısta trend biter tekrar diplere mi ?
    fikirlerine önem veriyorum .acaba öngöründe değişiklik varmı diye merak ettim
    Merhaba.

Öncelikle şöyle başlayım.

Bazı hisselere baktığımda en az 1.5 yıl boğa piyasası görmekteyim. (Yani grafiklere baktığımda 2018'in sonundan önce kriz gelmez diyebiliyorum)

Ama tabiki bilirsinizki bende insanım piyasalardan etkileniyorum. 18 bin puan rally koyduk hadi mayısa kadarda 5-10 koysak ondan sonraki süreçte düzeltme olması kaçınılmaz olur. Mesela atıyorum 94 binden 84 bine 10 bin düşeriz vb gibi.

Her ne kadar uzun vade için çok etkilemesede yinede o düşüşten etkileniriz. Sonrasının nasıl bir süreç olacağını şimdiden kestiremiyorum.

Ben hisse bazlı bakıyorum. Mesela Trkcm'ın son 1 yıllık trendine bakacak olursanız demek istediğimi anlarsınız. Son 2 aydır ne kadar çıkmış ondan önceki 10 aydır ne kadar çıkmış. tam 1 senede 2 ye katladı.

Ama şunu net söyleyebilirim. Bu borsa artık 80 bin altına düşmez. Şu an 88.500'üz bu seviyeyi 78.500 olarak kabul edin 80 bin seviyesinide eski dip 70 bin olarak kabul edin.

Yani artık borsalar 80 ile 94 arası 1 sene gezinse bile doğru kağıtlar 2'ye hatta 3'e katlayacaktır.

Teşekkürler.
    Son düzenleme : Sacrosanct; 22-02-2017 saat: 00:50.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. sacro hocam bu sayfaya grafik atamadım pgsus sayfasına attım sizcede hoş durmuyormu
    ytd deli saçmasıdır

4. İyi geceler ,
    Burada pek alkol ile ilgilenen yok sanırım olsaydı " Şu Tuborg a bi bakın arkadaşlar " derdi sanırım , graf 3 yıllık üzerinden ama 9. Aydan beri aroon da alıcıların ne kadar güçlü olduğunu görüyor musunuz , daha ne kadar gider bilemedim ama dikkatinizi çekeceğini düşünerek paylaşıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by synergy_84 Yazıyı Oku
    Tüm topiğe selamlar.
    Son spk tebliğinden sonra borsada ben de varım demek isteyen birisi artık tekniği öğrenmeli.
    Yeni başlayacak arkadaşlara önerim:
    1) Telefonunuza ücretsiz netdania programı kurun.
    2) Günlükçü değilseniz menüden ortalamalar kısmından basit yani SMA, ağırlıklı yani WMA, üssel yani EMA yazan yerden herhangi birine 50 100 200 değerlerini verin. Yok ben kısacayım diyorsanız 9-26 8-20 kesişimlerini de dikkate alabilirsiniz.
    3) Hacim menüsünden hacme bakın.
    4) Rsi takip edin.
    5) Bollinger değeri atayın.
    6) Hangi periyotta işlem yapıyorsanız vadenizi seçip speğin kollarına kendinizi bırakın. Hepsi bu...
    Herkes spk nın bu tebliğinden bahsediyor ama gören yok bende bulamadım ne yazıyor orada, link varmı, bir göz atmamız lazım grafik paylaşmak bile yasaklanmışsa , bunu öğrenelim ona göre davranalım , bu tebliği okuyan duyan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

6. vakbn saatlik, 5.21 stoplu kısa vade düşeni kırarsa hedef 5.50 ler olabilir..

7. tmsn

kendi çapında krizi yaşamış, kanal içine girmeye çalışıyor. kısaca bence ucuz

8. Sorum tamamen bilmedigimden. Kanal alt cizgisini neden 1. Dipten cektiniz de 2. Dipten cekmediniz. 2 den cekerseniz kanala girmis olmaz mi

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app

Sayfa 21/1200 İlkİlk ... 11192021222331711215211021 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •