Davut Erdoğan
Davut Erdoğan 42 dakika önce
)
Cevap
dolar zede
dolar zede 30 dakika önce
Nerden bakion buna
Cevap
Yiğit Yiğit
Yiğit Yiğit 12 dakika önce
447.905 satis var alis sifir
Cevap
dolar zede
dolar zede 1 saat önce
Ne yapcam simdi intahari bile dusunuom
Cevap
Kaan Göktürk
Kaan Göktürk 1 saat önce
Yapma hocam ya... para kazanılır, olcak iş mi bu dediğin
Cevap
Minus One
Minus One 1 saat önce
dostum saçmalama, hiç bir şey senden önemli değil. hissedir bu bir gün düşer bir gün çıkar. beklemekten başka çaremiz yok. biraz sabır.
Cevap
Kaan Göktürk
Kaan Göktürk 1 saat önce
Seni anlıyorum, yanlış bir seçim yapıp bu hisseye girdiğini düşünüyorsun ama öyle değil.. bak şirketin grafiklerine, blançosuna, indikatörlere.. biz hata yapmadık, çok fena silkelendik sadece
Cevap
Oral Tuncer
Oral Tuncer 59 dakika önce
Biraz sabır gerekli... Herkesin kaybı var. Neticede o parayı da sen kazandın. Biraz sabır gerekli daha mantıklı düşünürsün emin ol...
Cevap
Kaan Göktürk
Kaan Göktürk 59 dakika önce
Valla ben yüzde 50 ye yakın zararla sattım.. bu saatten sonra yüzde yüzde artacak olsa yaşadığımız strese değer mi diye düşündüm sattım. Ytd
Cevap
Ömer Ali
Ömer Ali 59 dakika önce
Kardeş sabretmek lazım intihar etmek çözüm değil bırak gideceği yere bir gitsin bakalım takılma bekleyeceksin artık sular durulsun en son tümosan böyle düştü yeni yeni toparlanıyor sabret bakalım ytd.
başka bir köyde geçen konuşmalar burada adam intihardan bahsediyor adam evi arabayı satayımmı diyor bu kritik durumlarda kimse alay edemez hele spek adamları asla edemez bunca insanın rıskı emeğini kaptırmışken ytd değil asla
Yer İmleri